SENIORA KONSULTER MED INTRESSE FÖR SAMHÄLLE, MEDIA, NÄRINGSLIV OCH EKONOMI

SENIORA KONSULTER MED INTRESSE FÖR SAMHÄLLE, MEDIA, NÄRINGSLIV OCH EKONOMI

Demoskop ligger i branschens absoluta framkant vad gäller marknads- och opinionsundersökningar. Sedan mer än 30 år kombinerar vi tung expertis och erfarenhet inom opinion, samhällsundersökningar, varumärkesbyggande, kommunikation, privatekonomi och företagande. Vi jobbar nära våra kunder och ser att det ger dem en affärsnytta som andra har svårt att ge.

För att möta en växande efterfrågan förstärker vi nu vår organisation med ytterligare seniora konsulter med placering i Stockholm eller Göteborg. Vi letar framförallt efter personer med 10-20 års erfarenhet av kvalificerade undersökningar i näringslivet, organisationer, media eller politiken. Tidigare konsulterfarenhet, med eget försäljningsansvar, är meriterande.

Arbetet är omväxlande och ställer krav på framför allt analytisk förmåga men också affärsintresse, kunddialog och kreativitet. Uppskattar du en dynamisk organisation, med högt i tak och korta beslutsvägar toppat med positiv teamkänsla och många skratt kan detta vara det perfekta jobbet för dig. Med rätt inställning och attityd kommer du att göra skillnad.

Tjänsterna är på heltid med placering i centrala Stockholm eller centrala Göteborg. Du arbetar tätt med kollegor både i Stockholm och Göteborg och rapporterar till vår VD.
Obehindrade kunskaper, i såväl tal som skrift, i både svenska och engelska är ett krav.

För att kunna lyckas, trivas och göra ett bra jobb är ett levande intresse för samhälle, näringsliv, opinion och mediebranschen en förutsättning.

Kontakt och ansökan
Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson på 070-554 05 04 eller helena.fransson@comcube.se. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:380075/?lang=se

Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Demoskop, Stockholm, Senior Konsult, Senior Advisor, Senior Consultant, Marknadsundersökningar, Opinionsundersökningar, Marknadsanalys
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.comcube.se/
Sista ansökningsdag 4 apr 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Demoskop grundades för 30 år sedan och erbjuder undersökningar och avancerade analyser inom opinion, varumärkesbyggande, kommunikation och affärs- och verksamhetsutveckling. Under snart 30 år har Demoskop undersökt väljarnas sympatier i Väljarbarometern. Tillsammans med Inizio var Demoskop det företag som kom närmast resultatet i Riksdagsvalet 2018. Inizio startades 2012 och har från start varit banbrytande i metodutveckling och analys av nya datakällor. En viktig del har varit Inizio-panelen med över 65 000 deltagare. Sedan 2019 har företagen gått samman till Demoskop AB. Inizionamnet finns kvar för vidareutveckling av digitala tekniker, däribland Inizio-panelen. Undersökningsbranschen är i stark utveckling. Tillsammans kombinerar Demoskop och Inizio tung expertis och erfarenhet, vilket banar väg för nya, starka erbjudanden. Det gäller såväl inom traditionella datainsamlingsmetoder, som inom så kallad big data och automatisering. Välkommen att läsa mer om oss på www.demoskop.se