Innesäljare, Stockholm

Innesäljare, Stockholm

Nu söker Dematek AB en driven

Teknisk innesäljare

Stockholm

Ditt uppdrag som teknisk innesäljare kommer att bli försäljning av Demateks ordinarie sortiment. Din uppgift blir även att ha ett särskilt ansvar för försäljning av agentvaror. Du kommer att arbeta med försäljning mot befintliga och potentiella kunder och jobba med hela processen från att självständigt söka upp kunder till att skriva offerter, lägga order och följa upp beställningar och leveranser. Du kommer att hantera leads i samarbete med fältsäljarna och serviceteknikerna ute i landet. Din arbetsplats är på HK i Segeltorp/ Huddinge.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Utveckla och driva affärer från start till mål
 • Hålla dig uppdaterad om kunder, konkurrenter och vad som händer på marknaden
 • Registrering och uppföljning av leads och offerter för hela produktsortimentet med speciell tyngdpunkt på agentvaror
 • Orderbokning, inköp och leveransuppföljning för agentvaror
 • Anpassa och förespråka innovativa lösningar för kunder.
 • Säkerställa lönsamhet och ha relation och kontakt med utvalda leverantörer
 • Leverantörs- och kundbesök i mindre omfattning.
För att bli framgångsrik i rollen
 • Erfarenhet från en liknande försäljningsinriktad roll riktad mot industri
 • God teknisk förståelse
 • Goda kunskaper i Office-paketet och CRM system
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper engelska, muntligt som skriftligt. Kunskaper i tyska är en merit.
Vi erbjuder
Ett ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng. Här finns utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter med marknadsmässig lön och goda förmåner.

Kontakt och ansökan

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen in med din ansökan så fort som möjligt. Urval sker löpande. Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Ulf Hammar på 070 606 31 00.

Välkommen med din ansökan!
Hos Dematek arbetar idag totalt 160 personer. Det är allt från servicetekniker till konstruktörer som utvecklar, säljer, servar och installerar produkter för att hantera stora och små laster. Med över 100 mobila servicetekniker placerade över hela landet och branschens största reservdelslager finns inga problem. Bara lösningar. Genom indelningen av Sverige i fem olika regioner och representation på 28 orter finns alltid lösningen nära dig. Vårt huvudkontor ligger i Segeltorp/Huddinge söder om Stockholm. Besök vår hemsida www.dematek.se för mer information.

Sökord: innesälj, innesäljare, säljare, försäljning, försäljare, telefonförsäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 12 okt (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!