Industrielektriker, Stockholm

Industrielektriker, Stockholm

Arbetsuppgifter
Vi söker just nu servicetekniker för arbete med service, montage och installation av materialhanteringsutrustning såsom telfrar, traverser och dess kringutrustning ute hos kund.

I tjänsten ingår även att hos kund utföra behovsanalyser samt försäljning av företagets tjänster och produkter. Arbetet är mycket självständigt och sker i stor utsträckning på egen hand. Du besöker våra kunder i en av våra välutrustade servicebilar.

Din kompetens
Du har teknisk gymnasieutbildning, grundläggande kunskaper och vana av felsökning, underhåll samt några års erfarenhet av att ha arbetat i industrin.

Du har Elbehörighet, grundläggande kunskaper och vana av felsökning, underhåll, PLC-programmering samt några års erfarenhet av att ha arbetat i industrin.

B- körkort krävs. Arbetet är ibland fysiskt krävande och eftersom det sker på höjd krävs att du kan få godkänt tjänstbarhetsintyg för arbete på höjd, även arbete under jord förkommer.

Du har ett starkt teknikintresse, är noggrann, serviceinriktad och trivs med mycket kundkontakter.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett självständigt, flexibelt arbete med mycket kundkontakter och stort egenansvar gällande planering och utförande av våra serviceuppdrag. För dig med starkt teknikintresse och vilja att lära dig nya produkter finns det mycket att upptäcka. Vi har kollektivavtal, marknadsmässiga löner, arbetstidsförkortning, friskvårdbidrag mm.

Övrigt
Tjänsten är på heltid. Placeringsorten är i eller kring Stockholm men även andra arbetsområden i Sverige förekommer. För vissa av våra arbeten krävs säkerhetsklassad personbedömning. Vissa av våra kunder kräver alkohol- och drogtest. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Ansökan
Mer information lämnas av Annika Björnberg 08-603 34 82. Skicka ansökan med personligt brev och meritförteckning på svenska till jobb@dematek.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dematek.se/
Sista ansökningsdag 8 jan 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dematek är ett ägarlett familjeföretag och Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar. Som generalagent för Demag Cranes & Components erbjuds marknadens största produktsortiment för lyft och hantering. Dematek utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Med mer än 90 mobila servicetekniker placerade över hela landet och branschens största reservdelslager är de också den bästa partnern när det gäller problemlösning. Dematek har idag ca 160 anställda och omsätter 250 mkr. Om du vill veta mer, gå till www.dematek.se