Junior redovisningsekonom till expansivt företag - Delta Projects AB

Junior redovisningsekonom till expansivt företag - Delta Projects AB

Här är jobbet för dig som vill ha en omväxlande och lärorik roll som redovisningsekonom på ett växande IT-företag på Östermalm i Stockholm! Denna rekrytering avser en tjänst på heltid med start så snart som möjligt så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan!

Om tjänsten
Som redovisningsekonom blir du en av fyra personer på ekonomiavdelningen som sköter redovisningen för Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Du kommer att arbeta nära redovisningsansvarig och även vara ett stöd till CFO. Det kommer att vara stor variation på dina arbetsuppgifter, där följande ingår:
  • Kundreskontra; fakturering, inbetalning, kravhantering
  • Leverantörsreskontra; registrering, kontering, utbetalning
  • Löpande bokföring
  • Support för löneadministration
  • Vara behjälplig i rapportering, bokslut, årsredovisning och analys
  • Vara med och driva utveckling och effektivisering av processer, rutiner och IT-system
  • Allmän kontorsadministration
Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi. Du kan vara relativt nyutexaminerad men det är meriterande med 1-3 års erfarenhet som ekonomiassistent eller redovisningsekonom. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt har stor IT-vana.

Dina personliga egenskaper är viktiga. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och driven. Du har en vilja att lära och utvecklas för att snabbt kunna ta eget ansvar. Du tycker om att få saker att stämma samt att hålla ordning och reda på detaljerna. Du är en glad och prestigelös lagspelare som trivs med varierande arbetsuppgifter. Känner du igen dig?

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på 360rekrytering.se så snart som möjligt då vi gör urval löpande under processen. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander 070-841 92 21.

Om Delta Projects
Delta Projects är ett svenskt företag som erbjuder tekniska lösningar för effektiv onlinemarknadsföring. Företaget grundades 2002 och har cirka 50 anställda varav de flesta arbetar på huvudkontoret i centrala Stockholm. Delta Projects har även verksamhet i Oslo, Köpenhamn och Amsterdam. Läs mer på deltaprojects.com.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av 360 Rekrytering
Sista ansökningsdag 15 feb (22 dagar kvar)