Sharepoint-utvecklare till Deloitte i Stockholm

Sharepoint-utvecklare till Deloitte i Stockholm

Trivs du på en modern och flexibel arbetsplats där du kan påverka? Sök då jobbet som Sharepoint-utvecklare på Deloitte i Stockholm

Som Sharepoint-utvecklare hos Deloitte arbetar du brett ut mot organisationen där du får en avgörande roll för företagets framtida utveckling. Här får du arbeta med den senaste tekniken inom ditt område, som exempelvis Azure och Office 365, samt ta del av generösa förmåner och med möjlighet att arbeta hemifrån!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Deloitte erbjuds en modern arbetsplats där teamet tillsammans strävar mot gemensamma mål. Du kommer att ha en viktig roll där du får ta mycket ansvar och med stor möjlighet att kunna påverka inom ditt område. Här värderas din kompetens högt och du får arbeta tillsammans med ledare som är tekniskt insatta och har en stor tillit till din yrkesmässiga kunskap. Genom kompetenta kollegor och en kontinuerlig kompetensutveckling ges du goda förutsättningar att främja din utveckling och få ut din fulla potential.

Dina framtida arbetsuppgifter

Deloitte ligger väl i framkant med sin tekniska miljö vilket bidrar till en utvecklande och stimulerande miljö att arbeta i. På Deloitte finns två SharePoint- miljöer; en för intern och en för extern access som tillhandahålls globalt. Du kommer primärt arbeta med att vidareutveckla och förvalta applikationer och lösningar för båda dessa SharePoint-miljöer, där dina arbetsuppgifter kommer vara:
  • Förvalta och vidareutveckla nuvarande Sharepoint-miljöer.
  • Representera ditt område ut mot organisationen.
  • Supportera interna användare inom Sharepoint.
  • Successivt migrera till Azure och Office 365.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

IT-avdelningen består idag av totalt 17 medarbetare, där IT-support består av 7 medarbetare som ansvarar för användarsupporten internt. Sedan finns 10 medarbetare som arbetar med systemutveckling och infrastruktur, där även utveckling av SharePoint ingår.

Du kommer att arbeta från Deloittes huvudkontor i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet och stort intresse av utveckling i SharePoint. Förutom kunskap i Sharepoint som system som ser vi gärna att du har kunskap kring administration och utveckling i HTML, CSS, Javascript, JSOM/CSOM och C#. Det är ett plus om du har kunskap inom JSON, Angular och React. Du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift då du kommer att arbeta i en internationell miljö. Du gillar problemlösning och har en bra förmåga att behålla lugnet i stressande situationer.

Det är meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning inom IT/SharePoint-området, samt om du har kunskaper inom Azure, Office 365 och andra Microsoft-produkter.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Mathias Jonsson
Telefon 0708 53 52 06
Email Mejla Mathias Jonsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 13 sept (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.