Koordinator inom riskhantering till Deloitte

Koordinator inom riskhantering till Deloitte

Deloitte söker en Riskkoordinator till affärsområdet Tax & Legal. Välkommen med din ansökan redan idag!

Tycker du att Risk Management är ett spännande område och vill lära dig mer? Trivs du att arbeta i en koordinerande roll med varierade arbetsuppgifter där du får möjligheten att assistera internt inom detta område? Gillar du att arbeta administrativt där du även får använda din analytiska förmåga? Affärsområdet Tax & Legal söker nu efter en Riskkoordinator till sitt kontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Riskkoordinator på Deloitte kommer du att få jobba på ett expansivt internationellt företag med många kontaktytor som ger möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Här kommer du att få ta dig an en central administrativ roll där du tillsammans med en kollega är ansiktet utåt för Tax & Legal Risk Management teamet inom organisationen. Du får en omväxlande roll med mycket eget ansvar och möjlighet att jobba med processer självständigt.

På Deloitte värnar man om sin personal och erbjuder ett bra förmånspaket samt aktiviteter för sina anställda.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Riskkoordinator hos Tax & Legal kommer du ha en varierande roll som bland annat innebär:
  • Assistera med implementering av nya processer och projekt samt se till att berörda parter är uppdaterade
  • Medverka och hålla i delar av interna utbildningar inom Tax & Legal Risk Management-området
  • Assistera i övergripande rådgivning
  • Administrera granskning av seniora medarbetare ex. inhämtande av information, dokumentgranskning och slutrapport i samarbete med Tax & Legal Reviewers och Tax & Legal Risk Manager
  • Uppdatering av intranät, mallar och viss annan dokumenthantering
  • Hålla andra berörda avdelningar uppdaterade kring hantering av klienter kopplade till Tax & Legal
  • Besvara förfrågningar som inkommer till Tax Risk
  • Vara med i diskussion och uppdatering av Tax Risk Management processer och nya verktyg
Rollen innebär också

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd hos Deloitte. Tjänsten är tänkt att starta i januari eller i början av februari 2020 enligt överenskommelse. Arbetstiderna är kl. 8.00 -17.00, då man jobbar mot deadlines kan övertidsarbete förekomma. Kontoret är placerat på Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i central Stockholm. Du kommer att sitta i fräscha och trevliga lokaler.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som administratör eller koordinator. Har du tidigare arbetat inom samma bransch, på advokatbyrå eller inom finans är det meriterande. Likaså är erfaren inom Risk Management-området är det meriterande. Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid din personliga lämplighet i den här rekryteringsprocessen. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift, då rollen innebär att du kommer att använda både svenska och engelska i din dagliga kommunikation. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper i Office-paketet.

För att trivas i denna roll är du driven, noggrann och trivs att arbeta efter processer och med rådgivning. Du är nyfiken och ser den ständiga utvecklingen och lärandet inom Risk Management som något positivt. Du tycker om att snabbt kunna sätta dig in i ny information och regelverk som berör Risk Management-området samt gillar att hålla dig uppdaterad. Det är viktigt att du har förmågan att prioritera ditt arbete då du kommer jobba med flera processer och uppgifter parallellt. Det är också viktigt i rollen att kunna arbeta självständigt och ha hög integritet. Du är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta under ett högt tempo, då arbetstoppar kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceorienterad, effektiv och flexibel i kontakten med dina kollegor.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Amanda Karlsson
Telefon 073-153 61 74
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/