Transfer Pricing Manager / Senior Manager

Transfer Pricing Manager / Senior Manager

Transfer Pricing på Deloitte
Deloittes Transfer Pricing-avdelning söker seniora medarbetare som är redo att ta nästa steg karriären.

Vi kombinerar expertis från såväl skattejurister som ekonomer och samarbetar med andra Deloittekontor runt om i världen. Vi levererar innovativ rådgivning anpassad för våra klienter, säkerställer att våra klienter möter de krav som ställs i länder där de är verksamma och bistår i tvister med skattemyndigheter. Vi arbetar integrerat med kollegor från andra avdelningar för att leverera en komplett rådgivning.

Våra klienter är multinationella företag som tillhör de främsta inom sina branscher vilket innebär utmanande projekt som spänner sig över jurisdiktioner i hela världen. Våra klienter återfinns bland annat i branscher som bank- och finans, tjänstesektorn, tillverkning, energi och telekom.

Om rollen
Som Transfer Pricing Manager / Senior Manager på Deloitte i Sverige kommer du att arbeta under stort eget ansvar med klienter som står inför omstruktureringar, expansioner och förhandlingar med skattemyndigheter. Arbetet inkluderar även att utveckla såväl befintliga som nya klientrelationer samt att leda offertarbete och olika marknadsföringsaktiviteter. Som Transfer Pricing Manager / Senior Manager kommer du även att dela med dig av din kunskap både internt genom handledning av de mer juniora medarbetarna och externt genom att exempelvis hålla presentationer.

Vi söker
Vi söker nu Transfer Pricing Managers eller Senior Managers med 5 till 8 års erfarenhet från revisionsbyrå, Skatteverket eller motsvarande. Vi letar efter kandidater som har:

  • Masterexamen i juridik, nationalekonomi, finans eller redovisning.

  • Omfattande erfarenhet av Transfer Pricing från antingen en rådgivande eller granskande roll.

  • Mycket god initiativförmåga när det kommer till att utveckla existerande klientbas samt att bygga nya relationer, både internt och externt.

  • Stort intresse för kunskapsutveckling och kunskapsdelning i teamet samt handledning av juniora medarbetare.  

  • God samarbetsförmåga och vana att arbeta i, samt leda, en grupp.

  • Flytande kunskaper i engelska och svenska såväl i tal som i skrift.


Vi erbjuder

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får arbeta med komplexa uppdrag i team som värdesätter ditt perspektiv. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta vara på dina styrkor.

Ansökan
Du ansöker online. Din ansökan bör vara skriven på svenska eller engelska och bestå av personligt brev, CV och universitetsbetyg. Vi ser gärna att du ansöker snarast.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor?
Om du har några frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Sofia Elgstedt på HR Manager på telefonnummer 070 080 31 57. För frågor avseende rollen eller transfer pricing avdelningen, vänligen kontakta Olov Lewin, Director på Transfer Pricing avdelningen på telefonnummer 070 080 20 58.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www2.deloitte.com/se/sv
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 345 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.