Skattekonsult till Business Tax i Stockholm

Skattekonsult till Business Tax i Stockholm

Deloitte är en av världens största konsultbyråer med ett globalt nätverk av skatteexperter i 150 länder. Detta tillsammans med vår breda kompentens gör det möjligt för oss att erbjuda våra klienter heltäckande service över hela världen. Som en del av vårt team ges du möjlighet att leverera tjänster till flera av världens största och mest intressanta företag.

Om rollen

Business Tax erbjuder konkret, proaktiv och lösningsorienterad rådgivning till våra klienter som omfattar alla typer av skattefrågor för företag. Vår specialistkompetens täcker bland annat svensk och internationell företagsbeskattning med fokusområden som till exempel finansiella företag, rapportering och redovisning av skatt, omstruktureringar, finansiering, skatteprocess, tolkning och tillämpning av dubbelbeskattningsavtal.

Efterfrågan på våra tjänster inom Business Tax ökar och vi söker nu nya kollegor som vill vara med och utveckla framtidens skatteavdelning.

Vi söker

Till Business Tax i Stockholm söker vi just nu skattekonsulter med 2 - 4 års erfarenhet.

Vi söker dig som har erfarenhet av svensk och internationell företagsbeskattning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med företagsbeskattning som internationella omstruktureringar, ränteavdragsbestämmelserna samt redovisning och rapportering av skatt. Du har erfarenhet från revisionsbyrå, Skatteverket eller skatteavdelning hos bolag.

Förutom att vara en skicklig och kompetent skattekonsult söker vi dig som har en förmåga att förstå klientens utmaningar och frågeställningar samt har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift. Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och social kompetens en förutsättning. Sist men inte minst förväntar vi oss att du är en person med driv som trivs med att få utvecklas och arbeta tillsammans med andra i ett tidvis högt tempo och som vill vara med att utveckla vår verksamhet.

Vi erbjuder

Deloitte är en social och internationellt präglad arbetsplats där allt är möjligt.

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta med några av de största och mest dynamiska företagen i Sverige och internationellt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både omväxlande och utvecklande då vi i Stockholm arbetar med varierade frågeställningar inom såväl svensk som internationell företagsbeskattning. Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att ta ett stort ansvar i att serva våra klienter och arbeta med fantastiska kollegor i Sverige och i andra länder.

Vi arbetar aktivt med ledarskap och strävar efter en inkluderande och respektfull kultur där vi tillsammans utvecklar vår verksamhet framåt.

Ansökan

Du ansöker online, gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Din ansökan ska bestå av personligt brev, CV och betygskopior från högskola/universitet.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor

Välkommen att kontakta Linn Sigra, Human Resources and Talent, på telefon +46 70 080 27 26 för frågor gällande rekryteringsprocessen. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Anitza Zester, tax partner på Business Tax på telefon +46 76 827 61 28 eller Sara Bolmstrand, ansvarig partner för Business Tax, på telefon +46 70 080 30 43.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Skatt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 330 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också