Senior konsult till Business Process Solutions - framtidens ledare inom Finance, Stockholm

Senior konsult till Business Process Solutions - framtidens ledare inom Finance, Stockholm

Om rollen

Deloittes affärsområde Business Process Solutions (BPS) är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom hela ekonomifunktionen, såväl interimslösningar som projektstöd, och består idag av drygt 170 drivna konsulter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vid interimslösningar täcker BPS under en övergångsperiod upp en tjänst som ekonomiassistent, controller, redovisningsansvarig, CFO eller liknande. Vid projektstöd hjälper BPS sina klienter med implementering av processförbättringar och affärssystem, medans vi inom outsourcing ansvarar för hela eller delar av ett bolags ekonomi. Som anställd på BPS arbetar du inom samtliga områden, men kan periodvis vara mer aktiv inom ett av dem. Du arbetar med allt från mindre bolag till internationella börsnoterade koncerner inom varierande branscher. Det primära upptagningsområdet för uppdragen är i storstadsregionerna, men uppdrag genomförs även på andra orter och utomlands. Oavsett har du alltid Deloitte i ryggen som ett kompetens- och arbetsgivarstöd och du träffar regelbundet kollegor inom BPS för utbildningar samt sociala aktiviteter. Är du nyfiken? Läs mer om vad vi erbjuder och möt några av våra medarbetare.

Vi söker

Du har 3-6 års erfarenhet av operativt ekonomiarbete efter avslutad examen, och en magister- eller masterexamen i ekonomi, gärna med redovisning eller ekonomistyrning som inriktning. Det är meriterande om du har projektledarerfarenhet, erfarenhet från olika branscher, arbetsledande roller och har haft ett tydligt avancemang hos tidigare arbetsgivare. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete inom Tech och intresserar dig för utvecklingen på området, då vi hjälper våra klienter att automatisera och digitalisera sina ekonomiprocesser. Du talar svenska och engelska flytande och har mycket goda kunskaper i Excel samt affärssystemsvana.

Som person triggas du av din egen och dina klienters utveckling. Det är viktigt att du är tydlig, välformulerad, lösningsorienterad och övertygande i dina klientleveranser. Vidare har du en hög integritet och vågar ge feedback samt hanterar information på rätt sätt. I rollen som senior konsult har du också ett starkt teamfokus och en förmåga att inspirera andra genom att bidra med nya idéer och proaktiva tillvägagångssätt för att nå högsta möjliga kvalitet.

Vi erbjuder

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Genom Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj får du möjlighet att arbeta med spännande bolag i olika branscher och storlekar. Därtill erbjuds du stor möjlighet till kompetensutbyte mellan affärsområden och kollegor, samt ett konkurrenskraftigt utbildningsprogram. Här ingår kurser med fokus på bland annat projektledning, ledarskap och teknisk kompentens där vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling.

Ansökan

Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev och CV. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Marika Fond på BPS Stockholm, telefon 0768-47 22 56, Jacob Kruse på BPS Göteborg, telefon 0768-47 23 26, Martin Nilsson på BPS i Malmö, telefon 0768-47 23 16. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Gabriela Hermansson på Human Resources, telefon 070-080 30 12.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också.