Lönekonsult till Global Payroll Management

Lönekonsult till Global Payroll Management


Om rollen
Inom Global Employer Services (GES) tillhandahåller vi tjänster och komplex rådgivning som stödjer företagens arbete och processer för att hantera sin utlandspersonal. Vi ger rådgivning inom internationell skatt, socialavgifter, pensioner, försäkringar, arbetsrätt, immigration, lönehantering, kompensations- och belöningsprogram samt upprättande av policys och processer för hantering av utlandsanställda.

GES söker nu nya medarbetare till Global Payroll Management (GPM). Inom GPM arbetar vi med löneberäkningar i en internationell kontext. Då våra klienter har ett internationellt perspektiv på sina löner innefattar arbetet arbetsgivarregistreringar, olika typer av ansökningar, löneberäkningar och rapportering för personal från utlandet men även rådgivning avseende hantering av skatt, socialavgifter och rapporteringsskyldigheter för internationella företag.

Vi söker
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med högskolebehörighet för anställning på våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Annan relevant eftergymnasial utbildning såsom lönekonsult, ekonomi och paralegalprogram är meriterande. Du är en självgående person som har god förmåga att prioritera och att lösa flera uppgifter samtidigt. Du är prestigelös och tycker om att arbeta i grupp så väl som självständigt. Du är positiv, tillmötesgående och förstår vikten av god service. Mycket höga krav ställs på noggrannhet då du dagligen kommer arbeta med siffror och dokumentation på olika sätt.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Du behöver också ha goda kunskaper i Microsoft Office, särskilt Excel. Intresse för tech, innovation och utveckling uppfattas som positivt. I perioder kan arbetsbelastningen vara hög och du kan behöva arbeta inom korta tidsramar. Du behöver därför vara flexibel då det kan förekomma visst övertidsarbete.

Tillträde hösten 2022 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder
Du får möjligheten att arbeta för en av världens största revisionsbyråer. En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling på en socialt och internationellt präglad arbetsplats. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Inom GPM finns en stor kompetens och erfarenhet inom lönehantering i en internationell miljö. Du blir en del av ett team om ca 15 personer som verkar i ett globalt nätverk med erfarna kollegor och tillgång till ett av världens största utbildningsprogram.

I din roll kommer du att ha kontakt med såväl myndigheter som bolagsklienter och klienternas utlandsanställda samt med andra kollegor på Deloitte-kontor runt om i världen.

Ansökan
Du ansöker online, gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval, dock senast den 4:e september 2022. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från gymnasium samt eventuella betygskopior från högskola/universitet. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. 

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/.

Vi kommer ta en paus i rekryteringen under sommaren på grund av semester och kommer därför inte att hantera ansökningarna som kommer in under veckorna 28-31. Vi behandlar ansökningarna med start vecka 32.

Due to summer vacation, we will take a break in recruitment, and not be reading applications during the weeks 28-31. 

Frågor?
Välkommen att kontakta Jennifer Capdevila, Human Resources and Talent, på telefon 070 080 27 70 eller mejl jcapdevila@deloitte.se för frågor om rekryteringsprocessen. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Therese Nilsson, Global Employer Services, på telefon 070 080 42 72.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www2.deloitte.com/se/sv
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 345 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också