Juniora skattejurister till Global Employer Services

Juniora skattejurister till Global Employer Services

Nu har du möjligheten att bli en del av vårt team på Deloittes framgångsrika skatteavdelning. Vår framgång beror på bredden av våra tjänster och den djupa kompetensen vi har i specifika frågor. Vi fortsätter att expandera och söker nu nya kollegor till vårt kompetenta team. Du blir en del av vårt globala nätverk av skatteexperter i 150 länder som levererar tjänster till Sveriges och världens största företag.
 
På Deloitte Tax & Legal erbjuder vi konkret och lösningsorienterad rådgivning till våra klienter som omfattar alla typer av skattefrågor för företag och individer. Vår specialistkompetens täcker bland annat svensk och internationell individ- och företagsbeskattning, internprissättning, incitamentsprogram, mervärdesskatt och andra indirekta skatter.
  
Om rollen
Inom Global Employer Services (GES) tillhandahåller vi tjänster och komplex rådgivning som stödjer företagens arbete och processer för att hantera sin utlandspersonal. I rollen som skattejurist inom GES arbetar du främst med frågor som rör internationell beskattning, men du får också möjlighet att arbeta inom andra områden såsom exempelvis sociala avgifter, rapporteringsskyldighet för bolag, komplexa löneberäkningar, incitamentsprogram, upprättande av policys och processer för hantering av utlandsanställda, pensioner, försäkringar samt arbetsrätt. Du får i arbetet assistera och träffa både bolagsrepresentanter som utlandsanställda. Du kommer att befinna dig i frontlinjen när vi assisterar våra klienter och du kommer tidigt få börja ta ansvar. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både omväxlande och utvecklande – i ett högt tempo. Vi arbetar alltid i team, både inom GES men även i förhållande till våra övriga specialist­grupper samt gentemot våra utländska kontor.
 
Vi söker
Vi söker dig som är nyexaminerad jurist och har ett genuint intresse av skatterätt för anställning på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå med start under hösten eller i januari 2023. Du bör ha god stilistisk förmåga och goda kunskaper i både svenska och engelska. Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och social kompetens en förutsättning. Du är prestigelös, har lätt för att prioritera och tycker om att arbeta i grupp så väl som självständigt. Du är positiv, tillmötesgående och förstår vikten av god service. Mycket höga krav ställs på noggrannhet då du dagligen kommer arbeta med komplex rådgivning. Tidigare arbetslivserfarenhet, utlandsstudier samt kurser inom ekonomi är meriterande.
 
Vi erbjuder
Du får möjligheten att arbeta för en av världens största revisionsbyråer. En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling på en socialt och internationellt präglad arbetsplats. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får arbeta med spännande och komplexa frågor i team som alltid värderar ditt perspektiv. Genom utbildning, praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta tillvara dina styrkor.

Vi är under stark tillväxt och lägger stora resurser på att vidareutveckla vår verksamhet och våra medarbetare.

Ansökan
Du ansöker online, gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval, dock senast den 4:e september 2022. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från högskola/universitet samt gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. 

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Vi kommer ta en paus i rekryteringen under sommaren på grund av semester och kommer därför inte att hantera ansökningarna som kommer in under veckorna 28-31. Vi behandlar ansökningarna med start vecka 32.

Due to summer vacation,  we will take a break in recruitment, and not be reading  applications during the weeks 28-31.
 


Frågor
Vid eventuella frågor kring ansökningsförfarandet är du välkommen att kontakta Jennifer Capdevila via mejl jcapdevila@deloitte.se. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Helena Holm via mejl heholm@deloitte.se

 
Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www2.deloitte.com/se/sv
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 345 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också