Juniora migrationskonsulter till Global Immigration Services

Juniora migrationskonsulter till Global Immigration Services

Global Immigration Services erbjuder tjänster och rådgivning inom det globala migrationsområdet. Vi är under tillväxt och lägger stora resurser på vidareutveckling av våra medarbetare och tjänster. I rollen som migrationskonsult inom Global Immigration Services arbetar du primärt med ansökningar om uppehålls- och arbetstillstånd men även rådgivning kring andra delar som blir aktuella i samband med vår migrationsrådgivning, såsom skatt, arbetsrätt och försäkringar.

Migrationsgruppen består i dagsläget utav ca. 15 personer som arbetar med migrationsfrågor på hel- eller deltid. Gruppen är en del av avdelningen Global Employer Services. Som del i Deloitte Sveriges migrationsgrupp är du en viktig pusselbit i Deloittes satsning på migrationsområdet både i Sverige som globalt.

Om rollen

Som migrationskonsult på Deloitte kommer du att få möjlighet att arbeta i en mycket internationell miljö. Vi arbetar med multinationella företag och deras anställda från hela världen och samarbetar dagligen med andra Deloittekontor inom vårt globala Deloittenätverk. Som junior migrationskonsult kommer du att:
  • Delta i varierande migrationsprojekt, samla in data och upprätta uppehållstillståndsansökningar
  • Lämna rådgivning kring arbets- och uppehållsstillståndsansökningar samt andra typer av närliggande tillståndsformer
  • Applicera och visa god förståelse för migrationsrättsliga frågor och allmänna juridiska principer aktuella för migrationsområdet
  • Ha klientkontakt både med de bolag vi assisterar men även deras anställda
  • Hålla dig uppdaterad om migrationsrättslig utveckling på såväl nationell som internationell nivå
  • Vara med och driva rättsutvecklingen framåt genom yttranden och rättsprocesser
  • Bidra till stärkta relationer med befintliga klienter
  • Delta i offertarbete och i olika marknadsföringsaktiviteter
  • Assistera med global koordination
Vi söker

Till Global Immigration Services i Stockholm, Göteborg eller Malmö söker vi nu juniora migrationskonsulter.

Vi ser gärna att de juniora migrationskonsulterna är nyfikna på migrationsområdet och allt vad det innebär. Vi söker allt från gymnasieekonomer till paralegals och nyutexaminerade studenter från universitet/högskola. Begränsad erfarenhet från att ha arbetat med migrationsfrågor är meriterande.

Förutom ovan ser vi gärna att du är ansvarstagande, driven och handlingskraftig. Vi ser vidare att du har ett stort intresse för att tillhandahålla rådgivning av högsta klass samt besitter en förmåga att arbeta lösningsorienterat, målinriktat och med ett starkt ägarskap inför dina uppgifter. Du ska kunna kommunicera obehindrat på engelska och svenska samt ha en mycket god analytisk förmåga. Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och kompetens en förutsättning.

Tillträde under våren/sommaren 2021.

Vi erbjuder

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får arbeta med spännande, komplexa uppdrag i team som alltid värderar ditt perspektiv. Genom utbildning, praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor.

Ansökan

Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från gymnasium eller i förekommande fall högskola/universitet. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval men senast den 16 maj.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor?

Välkommen att kontakta Martina Ogenhammar, Global Immigration Services, på telefon 070-080 21 60, om du har frågor kring tjänsten. Har du frågor gällande ansökningsförfarandet kontaktar du Sophie Karlerö, Human Resources and Talent, på telefon 070-080 27 77.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 330 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.