Junior konsult till GES Global Payroll

Junior konsult till GES Global Payroll

Inom Global Employer Services (GES), en avdelning som tillhör Deloittes skatteavdelning, erbjuder vi tjänster och rådgivning som stödjer företags processer för hantering av internationella personalförflyttningar. Vi ger rådgivning inom internationell skatt, socialavgifter, pensioner, försäkringar, arbetsrätt, immigration, lönehantering, kompensations- och belöningsprogram samt upprättande av policys och processer för hantering av utlandsanställda.

Till GES söker vi nu nya medarbetare till vår Global Payrollgrupp. Då våra klienter har ett internationellt perspektiv på sina löner innefattar arbetet lönerapportering för personal från utlandet och även mer komplicerad rådgivning och hantering av skatt, avgifts-och rapporteringsfrågor för internationella företag.

Vi söker

Vi söker dig som har avslutat dina gymnasiestudier eller som läst vidare till lönekonsult/löneadministratör. Det är meriterande om du har något eller några års erfarenhet från en administrativ roll.

Du är en självgående person som har god simultankapacitet. Du är prestigelös, har lätt för att prioritera och tycker om att arbeta i grupp så väl som självständigt. Mycket höga krav ställs på noggrannhet då du dagligen kommer arbeta med siffror och dokumentation på olika sätt.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Du behöver också ha goda kunskaper i Microsoft Office, särskilt Excel.

I perioder kan arbetsbelastningen vara hög och du kan behöva arbeta inom korta tidsramar, du behöver därför vara flexibel då det kan förekomma visst övertidsarbete.

Tillträde så snart som möjligt/enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat där du får stora möjligheter till erfarenhetsutbyte, utbildning och personlig utveckling. Inom GES finns en stor kompetens och erfarenhet inom lön och här finns det alltid personer som kan tillfrågas för att utveckla sin kompetens inom löneområdet. Du blir en del av ett team om 5 personer som verkar i ett globalt nätverk med erfarna kollegor och tillgång till ett av världens största utbildningsprogram.

I din roll som juniorkonsult kommer du att ha kontakt med såväl myndigheter som bolagsklienter och klienternas utlandsanställda samt med andra kollegor på Deloitte-kontor runt om i världen.

Ansökan

Du ansöker online, gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från gymnasium.

Frågor?

Välkommen att kontakta Linn Sigra, Human Resources and Talent, på telefon 070 080 27 26 för frågor om rekryteringsprocessen. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Jenny Rask, Global Employer Services, på telefon 070 080 21 90.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också.