Fullstackutvecklare sökes till Deloitte Tax & Legal

Fullstackutvecklare sökes till Deloitte Tax & Legal

Deloitte erbjuder ett kvalificerat arbete med bredd och variation i en internationell, expansiv organisation och söker dig som trivs med omväxlande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Du blir en del av vårt globala nätverk i 150 länder som levererar tjänster till världens och Sveriges största företag.

Vår skatteavdelning erbjuder följande tjänsteområden: Corporate & International Tax Services, Indirect Tax Services och Global Employer Services. Nu söker Deloitte en Full-Stack utvecklare som skall arbeta med teknikutvecklingen inom vår skatteavdelning.

Om rollen

Vi söker en fullstackutvecklare till vårt team som funnits i snart tre år. - Ett ”start-up” i storföretaget. Vår uppgift är att ta fram applikationer från grunden till konsulterna som jobbar inom Deloittes Tax & Legal-avdelning. Det rör sig om allt från komplexa system som utför invecklade beräkningar och analyser, till system som underlättar dagliga administrativa sysslor. Syftet med vår grupp är att revolutionera hur skattekonsulterna arbetar idag: att utmana, automatisera och innovera.

Du kliver in som full-stack utvecklare och ges en unik möjlighet att få testa ny teknik och ligga nära dina kunder. Utöver att utveckla nya system kommer du även hantera den dagliga driften av desamma. Vi arbetar idag i Microsoftmiljö med C# i backend. Vi jobbar hårt med kodkvalité och testning och vill att det ska vara en hjärtefråga för dig också. Vi använder Azure DevOps för devops och den agila processen. Vi hostar all nyutveckling i Azure och jobbar uteslutande serverless. Vi strävar efter att uppgradera allt löpande till senaste versionen och siktar på att snart uppgradera alla projekt till .NET 5. I pågående projekt utvecklar vi en webbapplikation med Microsofts nya ramverk Blazor.

Vi söker

Vi söker dig som är examinerad civil- eller högskoleingenjör eller har annan högskoleutbildning. Du är analytiskt lagd och drivs av att skapa innovativa och gedigna lösningar med hjälp av modern teknik. För dig är det inget problem att lära dig ett nytt programmeringsspråk eller ett nytt ramverk. Du är en person som snabbt kommer in i ett projekt och kan bidra.

Du bör ha grundläggande kunskaper inom .Net Core, SQL Server och Test Driven Development. Vidare är det meriterande om du behärskar Git, UWP (XAML), frontend (html, css, JavaScript m.m.), att arbeta med SCRUM samt Microsoft DevOps och Azure.

Som person triggas du av din egen och dina kollegors utveckling. - Du har ett genuint intresse för utveckling och att lära dig nya tekniker.

Det är viktigt att du är lösningsorienterad och mångsidig, samt att du trivs att arbeta agilt. Vidare har du en hög integritet och vågar ge feedback samt hanterar information på rätt sätt. I rollen som utvecklare har du också ett starkt teamfokus och en förmåga att inspirera andra genom att bidra med nya idéer och proaktiva tillvägagångssätt för att nå högsta möjliga kvalitet. Din åsikt kommer att värderas högt hos oss och vi förväntar oss att du utrycker den.

Vi ser gärna att du även är bekväm med att ta möten med våra kunder som är konsulterna inom Tax & Legal. Inte minst för att förstå de utmaningar vi ska hjälpa dem att lösa.

Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Vi erbjuder

En karriär på Deoitte innebär ständig utveckling. Genom Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj får du möjlighet att arbeta med utmanande och spännande projekt. Eftersom en mängd av de projekt du kommer att vara involverad i rör helt nya lösningar, ges du dessutom en unik möjlighet att utveckla produkter och lösningar från grunden: vara med från start.

Ansökan

Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev och CV. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast den 30 november.

Frågor

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Charlotte Bünger på Tax & Legal Stockholm, telefon 070-080 28 14. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Linn Sigra på Human Resources, telefon 070 080 27 26.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också