Deloitte söker juniora jurister/ekonomer till M&A Tax!

Deloitte söker juniora jurister/ekonomer till M&A Tax!

Nu har du möjligheten att bli en del av vårt team på Deloittes framgångsrika skatteavdelning. Vår framgång beror på bredden av våra tjänster och den djupa kompetensen vi har i specifika frågor. Vi fortsätter att expandera och söker nu nya kollegor. Du blir en del av vårt globala nätverk av skatteexperter i 150 länder som levererar tjänster till Sveriges och världens största företag.

Vi erbjuder konkret och lösningsorienterad rådgivning till våra klienter som omfattar alla typer av skattefrågor för företag och individer. Vår specialistkompetens täcker bland annat svensk och internationell företags- och individbeskattning, internprissättning, incitamentsprogram, moms och andra indirekta skatter.

Vår skatteavdelning är uppdelad i tre tjänsteområden: Corporate & International Tax Services, Indirect Tax Services och Global Employer Services. Till augusti 2022 söker vi personer till M&A Tax (inom Corporate & International Tax services).

Om rollen

Inom M&A Tax inkluderar tjänsteutbudet bland annat strukturering, due diligence, avtalsgranskning samt frågor i noteringsprocesser. Vi bistår med skatterättslig rådgivning i komplexa transaktioner och är regelbundet inblandade i de största och mest omskrivna företagstransaktionerna på marknaden. Vi arbetar alltid i team med olika specialister och i mycket stor utsträckning internationellt. Våra klienter finns i olika segment och i alla branscher. Varje medarbetare ges därför möjlighet att växa både som skattejurist och som projektledare. Vi jobbar nära våra klienter i syfte att förstå affären som helhet, varför man som medarbetare i vårt team inte bara blir duktig på skatterätt utan även får insyn i vilka kommersiella aspekter som påverkar en transaktionsprocess.

Vi söker
Vi söker dig som är nyutexaminerad jurist, ekonom eller har annan motsvarande utbildning och har ett genuint intresse av skatterätt för anställning på vårt kontor i Stockholm och Göteborg, med start i augusti 2022. Du bör ha god stilistisk förmåga och goda kunskaper i engelska och svenska. Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och social kompetens en förutsättning. Tidigare arbetslivserfarenhet, utlandsstudier samt kurser inom ekonomi & juridik är meriterande.

Vi erbjuder
Möjligheten att få arbeta med de största företagen i Sverige och internationellt. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både omväxlande och utvecklande. Du kommer att vara i frontlinjen när vi assisterar våra klienter. Deloitte erbjuder dig en social och internationellt präglad arbetsplats. Vi är under stark tillväxt och lägger stora resurser på att vidareutveckla vår verksamhet och våra medarbetare. En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor.

Ansökan
Du ansöker online, gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från högskola/universitet samt gymnasium. Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig.

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor?
Vid eventuella frågor kring ansökningsförfarandet är du välkommen att kontakta Jennifer Capdevila, Rekryterare, på telefon 070 080 27 70 eller via mejl jcapdevila@deloitte.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www2.deloitte.com/se/sv
Sista ansökningsdag 14 juni 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 345 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.