Deloitte söker erfaren konsult till uppdrag inom den offentliga sektorn

Deloitte söker erfaren konsult till uppdrag inom den offentliga sektorn

Är du redo för nästa steg i karriären och bli en del av Consultings framgångsrika team i Sverige?

Deloittes affärsområde Consulting är ledande i Sverige och arbetar tillsammans med beslutsfattare i såväl globala som lokala organisationer och stödjer dem i deras utmaningar kring strategifrågor och i genomförande av komplexa transformationer som ofta omfattar större affärsdrivna IT-förändringar. I vår branschgruppering offentlig sektor vill vi vara bäst på att hjälpa våra kunder att utveckla sina verksamheter och organisationer till att bli bättre rustade för att möta framtiden med nya arbetssätt och digitala verktyg, vilket inte minst kommer vara viktigt i tiden efter pandemin. Efterfrågan på våra tjänster är hög och vi har ramavtal med flera stora, utvecklingsorienterade aktörer inom den offentliga sektorn. Vill du vara med på resan att digitalisera offentlig sektor och samtidigt öka samhällsnyttan? Då kan Deloitte vara något för dig!

Om rollen

Inom vår branschgrupp offentlig sektor agerar vi rådgivare åt olika beslutsfattare i implementation av ny teknologi, effektivisering av organisation och processer. Vi strävar efter att ha specialistkompetens inom prioriterade sektorer inom branschgruppen (Civil Government, Healthcare, Transport och Defense, Security & Justice), för att möta våra kunders nya utmaningar och förväntningar i den digitala transformationen där många olika verktyg och teknologier ingår.

Vi arbetar med verksamhetsutveckling där fokus ligger på de möjligheter som digitaliseringen ger. Våra åtaganden innebär ofta att vi tar ett helhetsgrepp hos våra kunder - från arbete på idéstadiet till att ta fram och utveckla innovativa lösningar och att implementera dem. Våra leveranser sker i team och dina arbetsuppgifter kan exempelvis bestå av projektledning, processkartläggning samt analys- och kvalitetsarbete. Ingen dag är den andra lik och vi ser att du uppskattar värdet i att leverera det bästa för kundens unika situation. Med vår erfarenhet och vårt engagemang för digitalisering inom offentlig sektor önskar vi fortsätta att utveckla kunderna och skapa samhällsnytta.

Vi söker

Vi söker dig som har en relevant efter gymnasial utbildning (t ex. statsvetare med pol.mag examen, ekonom eller systemvetare med en magister-/masterexamen, examinerad civilingenjör). Du har flera års relevant arbetslivserfarenhet från offentlig sektor, antingen som konsult eller av arbete med frågor som är relaterade till systemimplementeringar, transformationsprojekt och digitalisering med inriktning mot it- eller ekonomifunktionen.

Vidare har du haft ledaransvar för delar av projekt eller hela projekt och är bekväm med att driva och leda ditt och andras arbete. Du har goda studieresultat och mycket goda språkkunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Som person är du framförallt en lagspelare med goda ledaregenskaper och erfarenhet av att driva team och projekt, har god prioriteringsförmåga, är analytiskt lagd och har ett stort intresse för att vara med och utveckla affären och kundernas verksamhet.

Vi erbjuder

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor inom offentlig sektor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får arbeta med spännande och komplexa uppdrag i team som alltid värderar ditt perspektiv. I kombination med ledande utbildningsprogram ger vi dig en unik möjlighet till personlig utveckling och snabb karriär. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta tillvara dina styrkor.

Ansökan

Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev och CV. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars 2021.

Frågor

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Kim Hallenheim på khallenheim@deloitte.se, telefon 076 847 22 11 eller Cecilia Claesson på cclaesson@deloitte.se, telefon 070 080 23 99.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Carl Linderoth på Human Resources, clinderoth@deloitte.se, telefon 070 080 33 47.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 330 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också