Internship på Deloitte Financial Advisory i Stockholm – HT 2021

Internship på Deloitte Financial Advisory i Stockholm – HT 2021

Har du vad som krävs för ett internship på Deloitte?

Financial Advisory är ett affärsområde inom Deloitte som erbjuder rådgivning och stöd i processer som omfattar värdering, köp, försäljning, omstrukturering och fusioner av företag och verksamheter. Vi hjälper våra kunder att genomföra transaktioner baserat på ingående kunskap inom finansiell analys, redovisning, skatt och företagsvärdering.

Till vårt affärsområde Financial Advisory söker vi 2-3 studenter för ett ca 6 månader långt internship med start i augusti 2021.

Arbetsbeskrivning

Ett internship på Financial Advisory inom Deloitte ger dig möjlighet att arbeta som Analyst. Arbetsuppgifterna innefattar analys av affärsplaner, företag och branscher samt rapportskrivning och grafisk presentation i samband med M&A transaktioner samt värdering av företag eller specifika tillgångar. Arbetet innebär både kundprojekt och interna affärsutvecklingsprojekt. Du kommer att arbeta i team tillsammans med medarbetare från våra avdelningar M&A Transaction Services, Valuation Services och Corporate Finance.

Vi söker

Vi söker dig som studerar ekonomi med inriktning mot redovisning och/eller finansiell ekonomi och tar masterexamen 2022 eller 2023. Eventuella studier utomlands är meriterande men inte ett krav.

Du ska vara en lagspelare men arbetar samtidigt bra självständigt och gillar att ta ansvar. Vidare är du mycket målmedveten, engagerad, initiativrik, noggrann och öppen för nya utmaningar. Du är flexibel i relation till dina arbetsuppgifter, arbetstider, och har förmåga att prioritera. Stresstålighet är en förutsättning då vi arbetar med rådgivning i transaktioner där arbetstempot är högt.

Vidare är du drivande, har en hög analytisk förmåga och ett stort intresse för näringslivet och aktiemarknaden. God stilistisk förmåga är ett krav liksom mycket goda kunskaper i engelska. Du bör även ha ett genuint intresse för marknadsaktiviteter och försäljningsarbete.

Ansök snarast då vi hanterar ansökningar löpande

Din ansökan ska bestå av cv, personligt brev och betyg från gymnasiet samt högskola/universitet. Ansökningar som inte innehåller nämnda dokument behandlas ej. Sista ansökningsdatum för internshipet är den 10 mars, men platserna kan komma att tillsättas innan dess så vänta inte med din ansökan.

Frågor?

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller hur du registrerar din ansökan är du välkommen att kontakta Johanna Richardsson på telefon 070-080 32 51. Frågor om detta internship besvaras av Simon Blomberg på telefon 070 - 080 25 77.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500 genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder, som erbjuder spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster för att hjälpa klienter med de insikter de behöver för att ta itu med sina mest komplexa utmaningar. För att få mer information om hur Deloittes mer än 290 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad, följ oss på Facebook, LinkedIn och Twitter.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Trainee
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 330 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också