Manager till BPS Deloitte

Manager till BPS Deloitte

Om Deloitte Business Process Solutions

Deloitte BPS är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom hela ekonomifunktionen. BPS tjänsteerbjudande är interimslösningar, projektstöd och accounting/controlling. Som anställd på BPS arbetar du inom samtliga områden, men kan periodvis vara mer aktiv inom ett av dem. Idag består BPS av drygt 150 drivna konsulter på olika nivåer.

Om rollen

Du kliver in i en roll som manager på BPS där du hanterar egna interims- och projektuppdrag och ansvarar för kvalitetssäkring av ett antal klientuppdrag utöver dina egna. Du bygger team kring dina klienter och har ledaransvar för 5-9 personer. Du är med och utvecklar avdelningen genom att arbeta aktivt med att bygga din kundbas och utöka Deloittes affärsrelationer på marknaden, främst genom relationsförsäljning. Som manager på BPS spelar du en viktig roll med ett stort ansvar för vår affärsutveckling, medarbetarna, och kundrelationerna.

Det primära upptagningsområdet för uppdragen är i storstadsregionerna, men uppdrag genomförs även på andra orter och utomlands. Oavsett har du alltid Deloitte i ryggen som ett kompetens- och arbetsgivarstöd och medarbetare inom BPS träffas regelbundet för utbildningar, fokusgrupper samt sociala aktiviteter.

Vi söker
Denna tjänst är för dig som har 6-9 års erfarenhet av brett ekonomiarbete efter avslutad examen och som drivs av projektledning, affärsutveckling och ledarskap. Du har en magister- eller masterexamen i ekonomi, gärna med redovisning eller ekonomistyrning som inriktning. Du har haft ett tydligt avancemang hos tidigare arbetsgivare, och haft en arbetsledande roll för andra personer och deras utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet från olika branscher och från olika bolag. Meriterande är om du har jobbat som redovisningskonsult eller konsult av något slag, eller ansvarat för en ekonomiavdelning. Du talar svenska och engelska flytande och har mycket goda kunskaper i Excel samt affärssystemsvana.

Som person är du intresserad av att utveckla och leda dina medarbetare framåt. Du triggas av din egen och dina klienters utveckling. Det är viktigt att du är tydlig, välformulerad, lösningsorienterad, övertygande i dina klientleveranser och att du är en ambassadör för BPS både internt och externt. Vidare har du en hög integritet och vågar ge feedback och hanterar information på rätt sätt. Genom drivkraft och energi fungerar du som inspiratör för såväl medarbetare som klienter.

Vi erbjuder
En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Genom Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj får du möjlighet att arbeta med spännande bolag i olika branscher och storlekar. I denna ledande roll får du utveckla mer juniora medarbetare, arbeta med affärsutveckling och att upprätta nya affärsrelationer.
Genom utbildningar som Manager Launch Pad, Coaching Fundamentals och Presentation Skills med flera får du alla förutsättningar för att känna dig bekväm i din roll och vad som förväntas av dig. Många av utbildningarna genomförs på Deloitte University i Bryssel där du får möjlighet att bygga nätverk och utbyta erfarenheter med Managers från andra affärsområden och länder.

Ansökan
Du ansöker online och din ansökan ska bestå av ett personligt brev och CV. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Karina Loyko, på 070-0802033, eller kloyko@deloitte.se

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

DTTLs medlemsfirma i Sverige är Deloitte AB. Med Deloitte avses en eller flera av Deloitte Touche Tohmatsu Limited, en brittisk juridisk person ("DTTL"), dess nätverk av medlemsfirmor och närstående enheter. DTTL och var och en av dess medlemsfirmor är juridiskt åtskilda och oberoende enheter. DTTL (även omnämnt som "Deloitte Global") genomför inte uppdrag för klienter. För en mer detaljerad beskrivning av den legala strukturen för DTTL och dess medlemsfirmor, besök Om Deloitte .
Mer info
Kontaktperson Karina Loyko
Telefon 070 - 080 20 33
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder. Med spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster hjälper vi våra klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. För ytterligare information om hur Deloittes mer än 264 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad.