Driftsansvarig på ett hantverksbageri i centrala Stockholm.

Driftsansvarig på ett hantverksbageri i centrala Stockholm.

Vi är ett hantverksbageri som har funnits i nästan 100 år med tillhörande butik/café i centrala Stockholm och vi söker en driftsstansvarig.

Ansvar och arbetsområden
Som driftansvarig ansvarar du för driftoptimering av bageriet/caféet och samordnar alla beställningar för våra företagskunder. Du kommer även att ha en viktig roll i utvecklingen av bageriet med ett tillhörande personalansvar för våra café- och butiksanställda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • driva och samordna arbetet tillsammans med bagerichefen
  • kontrollera och planera inköp samt leveranser
  • aktivt arbeta med våra befintliga och nya kunder samt uppföljning
  • anlita, samordna och följa upp leverantörer
  • medverkavid myndighetsbesiktningar
  • delta i prognos- och budgetarbete samt schemaläggning av personal
Kvalifikationer
Vi söker dig som helst har kunskap och erfarenhet av att jobba på ett bageri. Ett minimumkrav är att du har arbetat inom restaurang och servicebranschen.

Som person tar du initiativ och driver arbetet framåt för att nå resultat. Du är bra på att planera, organisare och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt van att sätta upp och hålla tidsramar. Eftersom du kommer att ha en viktig roll inom företaget är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra och tycker om att arbeta i team.

Vi tycker också att det är viktigt att du verkar för nytänkande, professionalism och helhetsperspektiv.

Känns du som rätt person för detta? För mer information om lön och villkor så kan du höra av dig till fredrik@delishbakehouse.com

Tillträde omgående samt möjlighet till delägarskap.

Vi ser fram emot av att höra från dig!
Mer info
Email Mejla Delish Bakehouse Stockholm AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.delishbakehouse.com
Sista ansökningsdag 25 apr (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bageriet startade 1924 och har haft som ambition att skapa produkter av hög kvalité i traditionsenlig stil med fokus på ett genuint hantverk.

Bageriet ligger på Frejgatan 46 och där producerar vi dagligen matbröd, vetebröd, tårtor och kondisbitar som vi sen även säljer i vårt eget café/butik.