Redovisningskonsult - controller

Redovisningskonsult - controller

Delagott är en uppstickare inom fastighetsförvaltning. Vi hjälper bostadsrättsföreningars styrelser att koppla greppet om ekonomi, teknik och trivsel. Detta gör vi genom vår ekonomiavdelning som sköter våra kunders ekonomi och genom våra förvaltare, som tillsammans med våra fastighetstekniker, hjälper kunderna med allt som rör den tekniska förvaltningen. Nu söker vi en redovisningskonsult - controller.

Om dig

Vi är öppna för olika profiler; du kan vara nyutexaminerad eller ha några eller många års erfarenhet av bokföring. Det viktiga är att du ska komma att trivas och vilja vara med och växa med oss. Vi strävar efter ett papperslöst kontor, så ett IT-intresse är en stor fördel. Vi fördjupar våra analyser av våra kunders ekonomi hela tiden, så intresse och fallenhet för controlling är meriterande.

Vi planerar att satsa mer på utbildning för våra kunder och om du är duktig på, eller vill utvecklas inom presentation för styrelser, så är det också ett plus.

Om oss

Vi har i dagsläget runt 90 kunder och 25 medarbetare. På vårt huvudkontor intill Humlegården i Stockholm hjälper sex engagerade personer våra kunder med ekonomi och teknik. Vi har byggt upp ett franchisesystem, så tio av våra tekniska förvaltare driver lokala franchiseenheter. Än så länge är majoriteten av kunderna i Storstockholm, men de finns även ibland annat Dalarna, Malmö och Kalmar. Vi växer, både i antal franchisekontor och genom att respektive kontor ökar sin omsättning.

Hos oss har vi en avslappnad företagskultur och gläds enormt mycket åt att vi ofta får positiv feedback från våra kunder.

Tycker du att det låter spännande? Kan du vara den vi söker?

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Frosteman, VD, på mats.frosteman@delagott.se.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 okt (19 dagar kvar)