Är du vår nya vikarierande Butikschef i Kista?

Är du vår nya vikarierande Butikschef i Kista?

Är du en av våra framtida butikschefer?
Om du älskar skor, vill arbeta som butikschef på en plats där det hela tiden är full fart, stor omväxling i arbetet och höga krav på självständighet - då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en serviceorienterad, engagerad, säljande och självständig butikschef med start så snart som möjligt.

Om jobbet
Som butikschef deltar du i det dagliga butiksarbetet och är en del av teamet. Du arbetar aktivt ute i butiken tillsammans med dina medarbetare och du strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Samtidigt är du ett förtroendeingivande föredöme som ser helheten, motiverar och tydliggör genom fokus på försäljnings- och kostnadsmål, kundservice, och medarbetarnas trivsel i butiken. Du är villig att ta ett stort ansvar och har förmågan att hantera en tidvis stressig vardag där du bör ha en god simultankapacitet för att kunna hantera allt som händer. Du har erfarenhet från detaljhandeln, och har du dessutom erfarenhet från skobranschen är det ett plus.

Du kommer att ha ett nära samarbete med din distriktschef och andra butikschefer och bli upplärd enligt Deichmann Skos koncept. Tillsammans med distriktschefen och våra butikssäljare är din främsta uppgift att säkerställa en säljande butik med god arbetsmiljö. I detta ingår det också en liten del administrativa arbetsuppgifter, så som t.ex. schemaläggning efter budget, tidrapportering, personaltillsättning m.m. Tjänsten är på 100 % och är ett vikariat som förväntas pågå till september 2023 och tillsättning förväntas ske så snart som möjligt.

Om dig
Vi söker en person som:
  • har ett stort intresse för försäljning
  • har ledarskapserfarenhet och ser nyttan i att bygga effektiva team
  • har erfarenhet från detaljhandeln
  • är ambitiös och serviceorienterad
  • ser positivt på utmaningar och en vilja att ta på sig ett stort ansvar
  • har förmåga att hantera en föränderlig och händelserik vardag
  • är en prestigelös och motiverande person som vill utveckla sitt chefs- och ledarskap
Om du dessutom har hög arbetsmoral och tycker om att arbeta med service och kundkontakt – så skynda dig att skicka in din ansökan till oss!

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. Vi söker alltid efter motiverade, prestationsorienterade kollegor, som vill arbeta i ett sunt företag. Det skulle glädja oss om även DU sänder din ansökan och CV till oss redan idag!

Ytterligare upplysningar
Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Deichmann genomför en bakgrundskontroll i slutet av varje rekryteringsprocess, som är en del utav referenstagningen. Detta är en del i ett led att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, bidra till god arbetsmiljö och säkerställa trygghet för såväl medarbetare, kunder och arbetsgivare. Kontrollen innefattar bland annat fällande och friande domar, samt strafföreläggande hos svenska domstolar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.deichmann.com/SE/sv/shop/welcome.html
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

DEICHMANN-koncernen är marknadsledande i Europa och grundades i Essen 1913 av Heinrich Deichmann. Det är idag en familjedriven verksamhet med tredje generationen vid rodret. Verksamheten har genom åren haft en kontinuerlig tillväxt och är nu representerad i 30 länder med mer än 4.000 butiker över hela världen. Deichmann är en modern verksamhet som med visionen "Verksamheten ska tjäna människan" lägger stor vikt vid medarbetarnas trivsel, fokus på bra arbetsvillkor för såväl våra medarbetare som samarbetspartners, och inte minst på att ge kunderna trendiga kvalitetsskor till bra priser. Detta uppnås genom direkta globala inköp, teamwork och en människoorienterad verksamhetskultur. Sedan 2003 är Deichmann Sko representerat i Danmark och sedan 2007 även i Sverige. Deichmann Sko fortsätter att expandera i Sverige och Danmark de närmaste åren. Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. Läs gärna mer om oss på deichmann.com.