Kvalitetsansvarig

Kvalitetsansvarig

Vill du arbeta med förbättringar, kvalitet och HSE i ett internationellt företag?

Vi fokuserar kontinuerligt på att driva vår verksamhet med efterlevnad och på ett hållbart sätt, och stärker nu vårt globala team med en
Kvalitetsansvarig I nära samarbete med teamet ansvarar du för att underhålla och implementera nödvändig dokumentation för hantering av ledningssystem och följa efterlevnaden av regelverken, i enlighet med företagets strategier och riktlinjer i vår globala organisation.

Huvudarbetsuppgifter:

  • Genomföra interna & externa revisioner som bestäms av en internrevisionsplanen eller till följd av brister i efterlevnad av regelverk, och säkerställa att dessa följs upp.
  • Säkerställ att organisationen har följt gemensamma arbetsprocesser, mål och KPI- mätningar i linje med företagets strategier och riktlinjer.
  • Aktivt driva förbättringsarbete i samarbete med relevanta chefer för att identifiera brister/avvikelser i ledningssystem och föreslå åtgärder.
  • Aktivt driva förbättringsarbete i samarbete med relevanta chefer för att övervaka och stödja med:
- Avvikelse kontroll och uppföljning
- All tillämplig lagstadgad överensstämmelser
- Kundernas krav
- Process-, produktions-och produkt revisioner
- Kundfordringar, mottagningskontroll, inspektionsrapportering och tidsstudier efter behov.

Du innehar en kandidat-eller magisterexamen inom teknik med minst 5 års erfarenhet i en liknande roll. Du är en kvalificerad ISO9001 Lead revisor med certifierad internrevision, erfarenheter av IATF16949, ISO14001 & ISO45001/OHSAS18001. Du bör ha några års erfarenhet inom QHSE förbättringsarbete och kunskap om fordons
"kärnverktyg" och generella förbättringsverktyg (t.ex. 8D). Erfarenhet av projektledning och erfarenhet av att hantera och prioritera en projektportfölj är av viktigt. Kunskap och förståelse för relevanta svenska lagar, t ex HSE-lagar krävs.

Du är analytisk, strukturerad, ihärdig och trivs att samarbeta med olika funktioner i en internationell miljö. Du har en stark driv efter förbättringar, är intresserad av förbättringsarbete, kommunicerar väl, har en hög arbetsförmåga och är inte rädd för att hantera och prioritera många uppgifter på samma gång. Du ska vara flytande i både tal och skrift i svenska och engelska. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Stockholm, och resor till andra DEFA kontor krävs.
För frågor, vänligen kontakta Matt Everett, Global Director Management System & Compliance, mob + 47 46 84 16 23. Vänligen skicka din ansökan och CV till jobs@defa.com.

Sökande kommer att utvärderas kontinuerligt.
Mer info
Kontaktperson Matt Everett
Telefon 047 46 84 16 23
Email Mejla Matt Everett
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 okt 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi flyttar världen framåt genom att optimera energianvändningen. Genom att skapa produkter och tjänster som ger möjligheter, sparar tid och minskar strömförbrukningen gör vi människors liv enklare och miljövänligare.