Distriktsäljare belysning region Öst

Distriktsäljare belysning region Öst

Distriktsäljare Belysning
Vi söker distriktsäljare till region Öst för dedikerade säljprojekt och löpande försäljning av våra belysningsprodukter.

Dina huvudarbetsuppgifter/ansvarsområde:
  • Ansvarar för daglig försäljning av belysningsprodukter
  • Ansvarig för projektförsäljning mot riktade kunder
  • Arbeta och bygga upp kundrelationer
  • Identifiera, rapportera och maximera nya affärsmöjligheter
  • Uppdatera CRM-system och dokumentation av lösningar
  • Delta i försäljningsaktiviteter såsom mässor, utställningar
  • Representera verksamheten vid konferenser, mässor nätverkshändelser.
För att trivas i denna roll ska du ha ett starkt affärsmässigt driv. Du har förmågan att samarbeta och bidra till lösningsorienterat lagarbete men även kunna arbeta självständigt med egna projekt.

Du har god kommunikationsförmåga och förmåga att kommunicera på ett tydligt och professionellt sätt. Du är innovativ och intresserad av att tillämpa ny teknik. Du ska vara noggrann och ha öga för detaljer och klara av att hantera hektiska arbetsdagar med hög arbetskapacitet. Du klarar av att leverera kvalitetsarbete med hög standard inom snäva tidsramar. Du trivs i ett företagsklimat som förändras och du kommer att ha nytta av ett strukturerat arbetssätt och ett eget driv samt ha en vilja att förbättra och förändra.

Du har kandidatexamen i försäljning/marknadsföring eller elektronik. Du har erfarenhet av teknisk försäljning och har förståelse för komponenter, produkter och system inom elektronik. Du har gedigen erfarenhet ifrån projektförsäljning och har goda säljresultat. Du är bosatt i regionen, Linköping – Stockholm – Jönköping. Meriterande om du har erfarenhet från belysningsbranschen och från Dialux/Cad. Du ska ha god kommunikationsförmåga både skriftligt och muntligt i svenska och engelska. Goda datakunskaper och du ser CRM system som ett viktigt verktyg. B-kört fodras.

Vi erbjuder professionella utmaningar och spännande arbetsuppgifter. Upplärning och kurser anpassas efter behov med möjligheter till utveckling och nya arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid.

Kontakta oss på jobs@defa.com för mer information eller för att ansöka om vår lediga tjänst. Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt mål är att göra människors liv enklare, mer effektivt och mer miljövänligt. Vi erbjuder produkter och tjänster som förbättrar hur människor laddar, förvärmer och säkrar sina fordon, belyser sina vägar och byggnader, styr sina fritidshus, dokumenterar sina tjänsteresor, laddar sina elbilar och mycket mer. Vi strävar efter att utveckla ny fantastiska produkter genom kontinuerlig förbättring och innovation.

DEFA är ett norskt företag, grundat 1946. Vi har för närvarande över 400 anställda på 3 kontinenter. Våra produkter och tjänster distribueras i mer än 30 länder över hela världen.
Ytterligare information om DEFA Group finns på www.defa.com