Affärsområdeschef

Affärsområdeschef

Är du vår nya Affärsområdeschef?
Är du driven, kreativ och en social ledare med sinne för affärer och erfarenhet av vårdbemanning eller annan bemanningsrelaterad sektor? Vill du vara med och utveckla ett framgångsrikt börsnoterat bolag med visionen att bli Europas ledande bemanningsföretag inom vård? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Vi på Dedicare brinner för att tillföra kompetens till vården genom bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor och socionomer. Vi erbjuder våra konsulter nya möjligheter med samma trygghet så att fler vill fortsätta arbeta och utvecklas inom sitt vårdyrke. Det gör att vi kan bidra med fler resurser till vården och därmed arbeta tillsammans med våra kunder mot en trygg och tillgänglig vård för alla.

Affärsområdet Dedicare Doctor hjälper sina kunder med bemanning av läkare och söker nu en Affärsområdeschef. I rollen som Affärsområdeschef är du ansvarig för verksamhetens försäljning, resultat och utveckling i Sverige. Affärsområdet består av 10 personer som är teamledare, konsultchefer och rekryterare. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm. Du rapporterar till koncernchefen och ingår i koncernens ledningsgrupp.

Vad är uppdraget?
Du ska fortsätta utveckla affärsområdet Dedicare Doctor vilket innebär att leda, coacha och utveckla medarbetarna i deras dagliga operativa arbete samt ansvara för affärsplan, budget och försäljningsmål.

Du kommer skapa och utveckla kundrelationer med både offentliga och privata kunder inom vården samt ansvara för ramavtalsupphandlingar. Du kommer också skapa och utveckla relationer med läkare, dels våra befintliga läkarkonsulter men även attrahera fler läkare att arbeta för Dedicare Doctor.

Du ansvarar för affärsutveckling och effektivisering av det egna affärsområdet men medverkar även till att utveckla hela Dedicares verksamhet i Sverige tillsammans med Dedicares övriga affärsområdeschefer.

Din profil
Du arbetar idag, eller har tidigare arbetat, med vårdbemanning eller annan bemanningsrelaterad sektor. Du är en mycket duktig säljare och säljledare och trivs med att utveckla både dig själv och dina medarbetare. Du är en kompetent och naturlig ledare men vill fortsätta att utveckla dina ledaregenskaper.

Du är prestigelös, social och driven. Självklart är du också affärsmässig och resultatorienterad med mycket energi och hög arbetskapacitet. Du tycker om att skapa kundrelationer och är kreativ i ditt arbete – du kan tänka utanför boxen!

Övriga egenskaper som underlättar i rollen är flexibilitet, förmåga att prioritera och stresstålighet. Rollen kräver även god förståelse för IT/digitalisering.

Ansökan
För mer information kontakta Krister Widström 070-526 7991, krister.widstrom@dedicare.se. Vi genomför intervjuer löpande, tjänsten kan tillsättas innan senaste ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Krister Widström
Telefon 070-526 7991
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dedicare.se/
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag som hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och socionomer samt annan personal inom vård och socialt arbete. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm och är verksamt i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Dedicare är medlem i Almega Kompetensföretagen och Vårdföretagarna och har därmed kollektivavtal. Bolaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2004. Dedicare har fyra kontor i Sverige (Stockholm, Göteborg, Umeå och Örebro), två kontor i Norge (Trondheim och Oslo) samt ett kontor i Finland (Helsingfors) och Danmark (Köpenhamn).