Supply- och inköpschef Sverige

Supply- och inköpschef Sverige

Älskar du sport? – Då kan det här vara ditt drömjobb

Världens största sportkedja söker dig som vill ta dig an en ny utmaning, gillar alla typer av väder och trivs med att kostnadseffektivisera en verksamhet.

Hos oss är du en nyckelperson för vår vidare expansion i Sverige och du kommer få arbeta nära ledningen som kommer göra sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss. Ditt jobb innebär att effektivisera våra ledtider från produkt till användare genom skapandet av nya verktyg och färdigheter samt att förbättra våra parametrar inom inköp.

Vi tror att du
 • Idag arbetar inom inköps- / supplyvärlden för ett varumärke eller på ett företags nationella HQ.
 • Är passionerad inom sport och gillar att utöva det
 • Talar engelska och svenska flytande
 • Har bra anpassningsförmåga och är öppen för en ny typ av företagskultur
 • Är självständig, gillar att arbeta och ha roligt
Jobbet då?
 • Hantering av Sveriges lagernivå
 • Utföra nationella tester
 • Effektivisera ledtiderna mellan CAC/CAR och butikerna
 • Ansvara över av tillgängligheten på våra lager och prissättning
 • Upplärning av hur vi kan förbättra vår lagerhantering
 • Göra prognoser för våra bästsäljare och kommunicera med våra varumärken i strävan efter att säkerställa en relevant distributionsmängd
Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

Vi ser över urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, jobbet söker du genom att klicka på "Ansök Nu". Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Inköp, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.decathlon.se
Sista ansökningsdag 31 dec (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DECATHLON är en internationell sportkedja som tillhör Decathlon Group, ett privat företag med huvudsäte i Lille i norra Frankrike. Den första Decathlonbutiken öppnade år 1976 i Lille. Idag är Decathlon den ledande sportleverantören i världen med över 1400 butiker i 45 länder utspridda på 5 kontinenter.

Vårt mål är sprida sportglädje samt göra sport och friluftsliv tillgängligt för alla med hjälp av låga priser och egna märken med hög kvalitet. Vi öppnade vår första butik i Sverige år 2011 och idag finns vi på fyra ställen ( Kungens Kurva, Barkarby, Uppsala och decathlon.se).

Att vara ansvarig handlar om att fatta beslut och genomföra dem. Våra medarbetare är fullt ansvariga för sina beslut, både vad gäller deras team och kunderna. Ansvaret handlar också om att se de utmaningar samhället står inför, och på allvar jobba för hållbar utveckling. Det är också vårt ansvar att garantera tryggheten hos våra anställda och kunder över hela världen.