Junior Business Controller till DeLaval

Junior Business Controller till DeLaval

Om verksamheten
DeLaval is the market leader in milking equipment employing 4 300 people in more than 100 markets. Our dairy farming partners benefit from over 125 years industry experience, sharing complete solutions with trusted local support and service. Our research and development programs ensure that farmers can rely on DeLaval to help them preserve cow health and support the production of quality milk

Arbetsbeskrivning
Till DeLavals kontor i Tumba söker vi nu en Junior Business Controller som vill få chansen att utvecklas i en utmanande roll på ett spännande bolag. I rollen erbjuds du möjligheten att arbeta brett med olika delar inom controlling och vara med och förbättra processeffektivitet och lönsamhet. Detta är ett långsiktigt behov och därför finns det stora chanser att bli aktuell för en direkt rekrytering.

Som Junior Business Controller kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta:
  • Stötta fabriks- och inköpsfunktionen men även andra delar av organisationen
  • Delta i affärsplanerings- och prognosprocessen
  • Producera och kommunicera olika finansiella analyser (både standard - och ad hoc) som stöder effektivt beslutsfattande
  • Analysera finansiella resultat och undersöka avvikelser
  • Hjälpa till med kostnadseffektiva analyser för att öka lönsamheten och förbättra processeffektiviteten
  • Arbeta nära med andra business controllers för att säkerställa att EMEA-navet levereras i tid med god kvalitet
  • Stötta specifika projekt med ekonomisk expertis
Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av controllerarbete och gärna från tillverkande företag. Som person är du flexibel och ivrig att lära dig nya saker. Du har starka analytiska färdigheter, ett proaktivt arbetssätt och lätt för att identifiera problem/möjligheter till förbättring. Du har lätt för att kommunicera och är ordningsam som person. Du har akademisk examen från universitet eller högskola och är flytande i engelska. Har du arbetat i SAP är detta meriterande.

Du erbjuds
Tjänsten avser en tillsvidaretjänst för rätt person med placering i Tumba. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Du är välkommen att ansöka via vår hemsida: www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se.
Mer info
Kontaktperson Petronella Wilse
Telefon 0707-75 76 69
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 8 sept (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.