Serviceelektriker till De2 Elektriska - Direktrekrytering

Serviceelektriker till De2 Elektriska - Direktrekrytering

Om tjänsten
För tillsvidareanställningar hos De2 Elektriska söker vi två serviceelektriker. Tjänsterna är direktrekryteringar och du kommer att anställas direkt av De2 Elektriska.

Bland beställarna återfinns Stockholms mest välrenommerade fastighetsägare och utvecklare. De har serviceuppdrag och mindre entreprenader i flerbostadshus, i skolor och på kontor i Stockholms Stad. Innehållet i avtalen varierar och du erbjuds ett omväxlande och lärorikt arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har el-utbildning på minst gymnasienivå och är färdig med dina lärlingstimmar. Ytterligare branscherfarenhet är meriterande.

Du identifierar dig med De2 Gruppens ledord. Utöver det är du driven, prestigelös och du har en lösningsorienterad inställning till de utmaningar du ställs inför.

B-körkort är ett krav.

Eftersom du bland annat kan komma att utföra arbete på skolor och i säkerhetsklassade anläggningar kommer ett utdrag ur belastningsregistret krävas för anställning.

Övrigt
Placering: Kundens projekt runtomkring i Stockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare (anställning direkt hos kunden)
Lön: Individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Så länge annonsen finns kvar är tjänsterna inte tillsatta.

Kontaktpersoner:
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

De2 Gruppen har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är De2 Gruppens önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Sökord: Elektriker, serviceelektriker, installationselektriker, elutbildning, rekrytering, direktrekrytering, stockholm, de2 gruppen, de2 elektriska
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 aug (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

De2 gruppen erbjuder helhetslösningar inom el, fastighetsdrift och teknisk förvaltning. Vi har två dotterbolag; De2 FM och De2 Elektriska. De2 Elektriska är medlemmar i Installatörsföretagen och har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

De2 gruppen och våra dotterbolag drivs av en geme­nsam vision om att leverera kvalitativa tjänster och värdesätter goda relationer med våra samarbetspartners. För att lyckas med detta arbetar vi efter våra ledord Engagemang, Kommunikation & Effektivitet.