Erfaren AML teamledare till De Lage Landen

Erfaren AML teamledare till De Lage Landen

Vi söker dig som har erfarenhet av AML och som kan axla teamledaransvar till De Lage Landen i Stockholm. Sök här!

Som erfaren teamledare inom AML på De Lage Landen ansvarar du för att leda ett team som arbetar med analyser och riskbedömningar inom AML. Vill du få en chans att arbeta aktivt mot penningtvätt och kombinera ledarskap med operativt arbetet med fördjupade kundbedömningar? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna roll hos De Lage Landen tar du ansvar för ett team som har en viktig del i arbetet med att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism. Du får en ansvarsfull roll i ett välrenommerat företag med fina lokaler i centrala Stockholm. AML-frågor får allt ett större fokus vilket innebär att du i din roll även kommer vara ett viktigt stöd till andra chefer inom verksamheten. Ta chansen och bidra aktivt till att stärka upp detta centrala område!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som teamledare inom AML arbetar du operativt och leder ett team som ansvarar för De Lage Landens övervaknings- och rapporteringsskyldighet inom AML.

Det innebär att du:
  • Leder och fördelar arbetet inom teamet
  • Bedömer nivån och beslutsunderlaget av ditt teams riskbedömningar
  • Gör egna utredningar och analyser av AML-ärenden som ligger utanför det dagliga flödet
  • Verkar som stöd för chefer inom andra avdelningar i AML-frågor
  • Sammanställer underlag och vid behov presentera ärenden för interna riskkommitén
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll på De Lage Landen leder du ett nybildat och engagerat team som jobbar på nordisk nivå. Du är en del av ett managementriskteam som även består av De Lage Landens kreditchefer i övriga nordiska länder. Du kommer att rapportera till riskchefen för Norden. Start sker omgående och du arbetar kontorstider, med möjlighet till viss flexibilitet.

VEM ÄR DU?

Till rollen som teamledare inom AML på De Lage Landen ser vi att du har:
  • en universitetsexamen inom ekonomi, juridik eller annan relevant utbildning
  • goda erfarenheter inom ledarskap och tidigare bedömning av företagskunder.
  • 3 till 5 års erfarenhet av AML och riskbedömningar.
  • förmåga att jobba operativt med fördjupade kundbedömningar
  • flytande kunskaper i koncernspråket engelska (har du dessutom kunskaper i finska språket eller andra nordiska språk är det meriterande)
Som person ser vi att du är analytisk och har lätt för att se sammanhang och utläsa mönster och strukturer ur en stor mängd information. Det är av stor vikt att du är kommunikativ och duktig på att bygga goda relationer. Vi ser också gärna att du är kreativ, strukturerad, självständig.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/