Terminalarbetare till DANX AB i Skärholmen

Terminalarbetare till DANX AB i Skärholmen

Är du sugen på nya utmaningar i ett växande företag? Har du dessutom erfarenhet av fysiskt arbete som kräver noggrannhet, struktur och tempo? Då är det dig vi letar efter!

DANX har under de senaste åren växt i snabb takt och vi behöver nu fortsätta förstärka vårt team. Vi letar därför efter två energirika och kommunikativa medarbetare som vill vara med och bidra till att vår distribution går som planerat. För att passa in i denna roll skall du ha en stor vilja att lära, trivas med att arbeta i team och klara av att ta eget ansvar. Vi ser gärna att du är en positiv person med ambition om att växa med oss.

För att trivas på DANX behöver du ha erfarenhet av högt tempo och klara av att ha koll på olika rutiner och arbetssätt för olika kunder. Du kommer att arbeta med drivna och sociala kollegor dären stor del av vardagen består av att underlätta, effektivisera och säkra kvalitén på terminalen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
I din roll som terminalarbetare kommer
du att vara en viktig del av vår produktion i sin helhet. Du kommer tillsammans med teamet att säkerställa att vi håller våra deadlines genom att tids- och kvalitetssäkra processen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar.
 • Strukturera samt hålla lokalen ren och snygg.
 • Godssortering och scanning.
 • Truckkörning.
Du ansvarar för att samtliga arbetsuppgifter blir utförda på bästa möjligt sätt.

Kvalifikationer och egenskaper:
 • Grundläggande svenska i tal och skrift.
 • Baskunskaper kring Sveriges geografi.
 • Teamspelare med god samarbetsförmåga.
Meriterande:
 • Behärska engelska i tal och skrift.
 • Tidigare erfarenhet av terminalarbete.
 • Truckkort A+B.
 • Erfarenhet från kvälls och nattjobb.

Vad erbjuder vi?
Som start hos oss får du en innehållsrik utbildning inom DANX och vår interna Academy för att lära dig mer om företaget, vår vision och din roll som terminalarbetare.

Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där alla har en viktig roll för att leverera det allra bästa till våra kunder. Vi på DANX ser alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. I våra ögon skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang där delaktighet, lyhördhet och möjligheter att påverka driver oss framåt. Vi arbetar i en öppen, utmanade och inspirerande miljö med härliga kollegor som tycker om att ha roligt på jobbet. Något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och resulterar i nöjda medarbetare. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!


Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med ett snitt på 36 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader.

Du kommer att arbeta skift enligt följande:
Vecka 1: Mån-Ons 17.00- 03.00 och Tors-Fre 17.00-23.00
vecka 2: Mån-Ons 17.00-23.00 och Tors-Fre 17.00-03.00

Välkommen att ansöka om tjänsten redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via mail i enlighet med GDPR.

Alla eventuella frågor om tjänsten kan skickas till vår terminalchef, Abubeker Ali på abubeker.ali@danx.se alternativt till HR avdelningen på hr@danx.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danx.com/
Sista ansökningsdag 3 okt 2022 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.