Teamleader kväll/natt till terminal

Teamleader kväll/natt till terminal

Är du en ansvarsfull ledare som drivs av förbättringsarbete, resultat och att leda samt motivera ett team? Vill du dessutom bli en del av ett växande företag med stora ambitioner?
Då är vi rätt match!

DANX AB är ett ledande företag inom reservdelslogistik i Norden och har de senaste åren haft en kraftig tillväxt. För att fortsätta utvecklas behöver vi nu förstärka vårt team med ytterligare en teamleader på terminalen. Som teamleader blir du en del av DANX hjärta där du tillsammans med ditt team jobbar aktivt ihop med våra inhyrda chaufförer.

Du kommer i din roll att vara en viktig tillgång till vår terminalchef där en av de viktigaste delarna blir att driva och utveckla teamet. Det krävs därför att du är kommunikativ och ser lösningar snarare än problem. Som ledare är du flexibel genom att alltid göra det lilla extra för alla våra kunder.

Din vardag kommer övergripande bestå av att vara tillgänglig för våra medarbetare och driva produktionen och arbetet framåt. Samt underlätta, effektivisera och säkra vår kvalité på terminalen.

För att lyckas i rollen bör du ha haft någon form av ledaransvar tidigare, vara initiativrik och gilla att ta stort ansvar. Vi ser gärna att du är strukturerad, positiv och kan göra din röst hörd för DANX bästa.

För att trivas med oss tycker du om att arbeta i ett högt tempo och har en förståelse för att mycket kan hända inom logistik- och transportbranschen. Hos oss är aldrig den ena dagen den andra lik, vilket också innebär att du inte kan vara rädd för förändringar. Vi testar tills vi lyckas!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar.
 • Strukturera samt hålla lokalen ren och snygg.
 • Godssortering och scanning.
 • Tids- och kvalitetssäkra att vi håller deadlines.
 • Truckkörning.
 • Aktivt jobba med förbättringsområden.
 • Administrativ support till terminalchef.
 • Utveckla och jobba med förbättringar i teamet.

Kvalifikationer och egenskaper:
 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Tidigare erfarenhet av terminalarbete.
 • Goda engelska kunskaper i tal och skrift.
 • Truckkort A+B.
 • Någon form av ledarerfarenhet.
 • Gillar att driva förbättringsarbete.
 • Grundläggande geografiska kunskaper om Sverige.

Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet av att hantera farligt gods. Utbildning ADR 1.3.
 • Kunskaper och tidigare arbete med arbetsmiljö.
 • B-körkort.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. På DANX ser vi alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, engagemang och delaktighet. Alla hos oss har möjlighet att påverka hur vi driver DANX framåt. Vi har en öppen, positiv och fartfylld miljö där vi gillar och arbeta hårt men också ha roligt på jobbet, något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och skapar nöjda medarbetare. Eftersom DANX ständigt växer så finns det stora möjligheter att utvecklas både som person och karriärsmässigt. Det är bara du som sätter gränserna för hur långt du kan nå!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 36 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader. Arbetstiderna är varannan vecka mån-tors och varannan vecka tis-fre.

Arbetstiderna är i grunden 17-03 men med stort ansvar och en föränderlig miljö krävs flexibilitet för att få produktionen att fungera.

Tillträde: Omgående.

Lokation: Skärholmen, Stockholm.

Ansökan:
Välkommen att ansöka om tjänsten via vår ansökningsportal på https://www.danx.com/Career/vacancies där du bifogar CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Tveka inte på att ansöka redan
idag då rekryteringen avslutas när vi hittat rätt kandidat.

Alla eventuella frågor om tjänsten kan
skickas till Terminalchef i Skärholmen, Abubeker Ali på abubeker.ali@danx.se.

Frågor kring processen eller DANX som företag kan skickas till rekryteringsansvarig, Elin Erlandsson på elin.erlandsson@danx.se.

Vi ser fram emot DIN ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danx.com/
Sista ansökningsdag 8 nov 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.