Talent Acquisition Supporter

Talent Acquisition Supporter

Vill du lära dig mer om rekrytering och Employer Branding? Skulle du beskriva dig själv som service minded, strukturerad och positiv? Om du vill jobba på en arbetsplats med högt i tak och glada kollegor, är duktig på att prioritera och trivs när arbetet innehåller både högt och lågt tror vi att det här är jobbet för dig!

Du blir en del av ett globalt team, Joining and Leaving the Bank, som består av ca 30 personer i fem olika länder. Svenska teamet består av tre personer, två Talent Acquisition Specialists och en Employer Branding Specialist. Vi stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet och ska nu utöka vårt team med en Talent Acquisition Supporter som tillsammans med Talent Acquisition Specialists och Employer Branding Specialist ansvara för att hantera och utveckla rekrytering och Employer Branding i Danske Bank Sverige.

Som Talent Acquisition Supporter ansvarar du för rekryteringsadministration och support på daglig basis. Arbetsuppgifter kan exempelvis vara systemhantering i vårt rekryteringsverktyg, skriva och publicera annonser, ta referenser och mycket mer. Du kommer självständigt planera ditt arbete vilket gör att det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och självgående samtidigt som du trivs i en social roll där du ger bästa service till dina kollegor. Andra arbetsuppgifter som du ansvarar för är att koordinera, planera och delta vid studentevent och mässor samt assistera i andra Employer Branding aktiviteter.

Tjänsten passar dig som trivs med att vara spindeln i nätet samt har drivet att ständigt vilja utvecklas. Vi ser att positivitet och energi är nyckeln till ett lyckat arbete!

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har skinn på näsan, är självgående i ditt arbetssätt och duktig på att driva ditt arbete framåt. God samarbetsförmåga och förståelse för prioritering av uppgifter är viktigt i den här rollen. Vi ser att struktur, noggrannhet och kvalitet är naturligt för dig och som person är du social, flexibel och anpassar dig med lätthet till ändrade förutsättningar. Vidare är du effektiv och har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i arbetsuppgifter och driva dem i mål. Tillsammans med ett stort driv och engagemang är du aldrig rädd för att kasta dig in i nya arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom förslagsvis HR och har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration eller liknande. Du har mycket goda kommunikativa kunskaper i tal och skrift, såväl på svenska och engelska samt god datorvana. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med rekrytering, Employer Branding eller andra områden inom HR.

Vi erbjuder
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Intresserad?
Vänligen kontakta Camilla Thorén, Talent Acquisition Specialist på 0705-21 76 08 eller Karin Johansson, Employer Branding Specialist på 0752-484248 om du har några frågor om jobbet.

Intervjuer sker löpande så ansök redan idag, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Skicka ansökan och CV senast 2018-11-19.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 19 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner.

Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.