Säljare och produktspecialist på Danske Finans

Säljare och produktspecialist på Danske Finans

Är du en driven och passionerad säljare/produktspecialist med erfarenhet från finansbranschen? Då kanske du är vår nya kollega som ska vara med att ta Danske Finans till nästa steg!

Danske Finans ansvarar för produktområdena leasing, avbetalning, kontraktsbelåning och fakturafinansiering inom Danske Bank. Försäljningen sker såväl via bankens företags- och privatkontor som via säljfinansiering för återförsäljare av olika former av utrustning. Affärsvolymen är på cirka 20 miljarder och vi är drygt 50 medarbetare. En av våra duktiga kollegor har gått vidare inom banken och vi söker därför en säljare och produktspecialist till att jobba med våra bankkontor och kunder i Stockholmsområdet.

Du driver, kompletterar och stödjer kontorens kundansvariga i försäljningen av våra produkter. Målet är att tillsammans med kontoren öka lönsamheten på bankens befintliga kunder genom meraffärer samt att identifiera och bearbeta nya kunder där finansbolagsprodukterna spelar en viktig roll.

Målet är en ökning i kontorens nyförsäljning av våra produkter på mer än 10 % årligen. För att göra det driver du en ökad proaktivitet från Danske Finans sida samt stödjer och följer upp säljinsatsen på respektive kontor. En viktig uppgift är att utbilda och hålla medarbetarna på kontoren uppdaterade på finansbolagstjänsterna liksom på nyheter och förändringar inom produktområdet, allt för att lyckas med att uppfylla verksamhetsmålen.

Du får en unik möjlighet att vara med och driva utvecklingen i ett av Danske Banks kärnområden och att vara drivande i att skapa en kraftig tillväxt inom ditt specifika ansvarsområde. Våra tillväxtambitioner för Danske Finans är en direkt förlängning av de högt ställda mål vi har för hela den svenska verksamheten i Danske Bank.

Du är baserad på Norrmalmstorg i Stockholm, men arbetar ofta också på våra andra kontor och besöker våra kunder i Stockholmsområdet.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du har en passion för försäljning, är resultatorienterad och målfokuserad samt har en stor egen drivkraft. Du har genomslagskraft och en god förmåga att skapa och vårda långsiktiga relationer.

Något som är viktigt är att du är affärsmässigt duktig, förstår de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av arbetet och våra produkter och du håller dig kontinuerligt uppdaterad inom fackområdet. Det är meriterande med en relevant akademisk examen. Du är kommunikativ och uttrycker dig klart, tydligt och övertygande såväl i grupp som på tu man hand. Med ett stort och driv engagemang är du motiverad att arbeta hårt för att nå målen.

Vill du vara med och förverkliga Danske Finans ambitiösa tillväxtmål för Sverige?
Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Niels Jörgen Larsen, chef för Danske Finans SE, på 073-422 1583

Vi ser fram emot din ansökan!
Skicka ansökan och CV senast 2019-01-25.

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner.

Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.