Privatrådgivare

Privatrådgivare

Drivs du av att skapa kontakter, göra affärer med nya kunder och trivs i rådgivarrollen? Vill du ha ett jobb där din positiva attityd och proaktivitet kommer till sin rätt? Vi söker nu privatrådgivare till vårt Rådgivningscenter Stockholm Norra.

Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö på en stor och ny enhet där du omges av 20 kompetenta kollegor som arbetar för att skapa värde för kunden och banken. Arbetsplatsen kännetecknas av stort ansvarstagande och ett nära samarbete med kollegor och andra enheter inom banken. Vi präglas av en snabb förändringstakt och strävar alltid efter att bemöta kundens önskemål på bästa sätt.

Helhetsrådgivning och proaktivt kundbemötande
I rollen som privatrådgivare är ditt uppdrag att ge kvalificerad helhetsrådgivning till våra prioriterade kunder. Du skapar värde för både nya och befintliga kunder genom att agera proaktivt där du föreslår relevanta och individuella lösningar baserade på kundens unika behov. Din framgång som rådgivare bygger på att du har en förmåga att göra din kunskap tillgänglig och relevant för kunden samt dina kollegor. Din kompetens bidrar till att utveckla arbetssätt, arbetsprocesser, allt för att bygga långsiktiga affärsrelationer mellan kund och Danske bank.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen ser vi att du har ett tydligt kundfokus, är driven och affärsorienterad. Du stimuleras av att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö där du utnyttjar dina erfarenheter för att skapa värdefulla samarbeten både med dina närmaste kollegor och andra enheter. Mötet med kunden och samarbetet med diverse kollegor tror vi är en stark drivkraft hos oss. Du motiveras av att göra kunderna nöjda och strävar ständigt efter att förmedla och utveckla din kompetens inom området.

Din styrka är att du har ett stort intresse av att arbeta med kvalificerad rådgivning i digitala kanaler och därför ser värdet i att erbjuda flexibla lösningar i moderna kanaler. Du har en god bankerfarenhet inom privatmarknadsområdet samt en civilekonomutbildning eller motsvarande. Du har eller (är villig att snabbt ta) SwedSec-licens och har erfarenhet från kvalificerad rådgivning till privatpersoner.

Vi erbjuder
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Mattias Jedhamre, chef Rådgivningscenter Stockholm Norra på 0721-43 92 83 eller Anna Flemme, ställföreträdande chef Rådgivningscenter Stockholm Norra på 0703-88 43 82 om du har några frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2018-11-15.

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 15 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 000 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.