Privatrådgivare Danske Bank Liljeholmen

Privatrådgivare Danske Bank Liljeholmen

Trivs du irollensomprivatrådgivareochvillmöjlighetenattarbetaiett team med 15 kompetentakollegorsom alla kommer med olika kompetenser vilket gör att vi kan utvecklas och lära av varandra, allt för att skapa värde för kunden? Läs då vidare!

Vi ger våra kunder flexibla lösningar i moderna kanaler. Det senaste året har vår rådgivning främst skett digitalt, men det är ingenting som har varit nytt för oss utan snarare en naturlig utveckling av redan befintligt arbetssätt. Vår primära arbetsplats är kontoret - Liljeholmen i Stockholm, men det kommer även fortsatt ges möjlighet att blanda hemarbete i kombination med kontorsarbete.
Oavsett om vi möts fysiskt eller digitalt är det viktiga att vi arbetar tätt tillsammans både inom enheten men även med andra enheter inom banken för att skapa resultat och hitta affärer.

Kvalificerad ekonomisk rådgivning med fokus på helheten
Ditt uppdrag som privatrådgivare är att erbjuda en kvalificerad ekonomisk rådgivning med fokus på helheten. Det här gör du tillsammans med kollegor och specialister på olika enheter allt för att skapa ett värde och långsiktig affärsrelation med våra kunder.

"Jag jobbar för att mina kunder ska få en långsiktigt hållbar privatekonomi. Detta genom att förebygga risker och ta till vara på möjligheter, där en hållbar privatekonomi är så mycket mer än miljöfrågor" – Anne Söderberg Privatrådgivare Stockholm Södra.

Arbetar självständigt och ser affärsmöjligheter
Grunden för att trivas i den här rollen är att du tycker att rådgivning är kul och drivs av att arbeta för hög kundnöjdhet. Du har ett stort driv och motiveras av att få ta snabba beslut och eget ansvar. Vi söker dig som kan göra din kunskap tillgänglig både för kollegor och kunder och drivs av att arbeta självständigt och själv ser affärsmöjligheter.

Vidare vill vi att:
  • Du har god bankerfarenhet och av att arbeta med kvalificerad rådgivning inom bank eller finans
  • Du ser värdet i att erbjuda våra kunder flexibla lösningar i moderna kanaler
  • Du har SwedSeclicens
  • Du har Bolånelicens
Hoppasatt vi harfångatdittintresse!
Vid frågor är du välkommen att kontakta Malin Bennedicks Erlandsson, chef Rådgivningscenter Stockholm Södra (Liljeholmen) på tel. 076 836 98 86
Sista ansökningsdagen är 16 december 2022. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Jag ser fram emot din ansökan!
Mer info
Telefon 076 836 98 86
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.

Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.