Personal Assistant till VD

Personal Assistant till VD

Har du ett gott sinne för kvalitet och struktur samt trivs med att arbeta i högt tempo? Vi söker nu en PA till VD Danske Bank Sverige.

Nu erbjuds du en unik möjlighet att få arbeta nära VD för Danske Bank Sverige, vara en del av händelsernas centrum och få insyn i bankens exekutiva och strategiska arbete. Du kommer att hjälpa vår VD att arbeta effektivt genom att skapa en smidig arbetsdag med bra flyt. Detta gör du genom att prioritera, avlasta och proaktivt planera VDs arbete. Denna rekrytering har tillkommit då nuvarande PA går i pension.

Planera, bevaka och följa upp
Som PA kommer du att arbeta operativt med VD för Danske Bank Sverige med huvudansvar för VD:s mötes- och reseplanering samt att hantera och bevaka VD:s ständiga och stora flöde av inkommande mail. Du arbetar i nära samarbete med VD och är dennes ansikte utåt såväl externt som internt med dagliga skriftliga och muntliga kontakter i hela organisationen. Du kommer även att arbeta med en mängd andra uppgifter. Förutom löpande administrativa uppgifter handlar det bland annat om att föra mötesprotokoll, hantera PowerPoint-presentationer, förbereda och planera ledningsgruppsmöten, vara medarrangör i interna konferenser, hantera vissa sociala medier för VD och medverka i bankens krisledningsarbete. Bevakning, samordning, kvalitetssäkring och uppföljning är nyckelord i det dagliga arbetet.

Tempot i rollen är högt och du kommer att arbeta mot snäva deadlines. Din vardag kommer att präglas av mångsidiga aktiviteter som planeras med lång framförhållning samt ad-hoc uppgifter som kräver att du har en god förmåga att prioritera rätt saker under tidspress.

Vem är du?
Du är proaktiv och har en god förmåga att organisera ditt eget arbete. Vidare har du en stark administrativ förmåga med känsla för detaljer och har ett gott sinne för struktur och kvalitet. Du har en välkomnande attityd och är skicklig i skriftlig och muntlig kommunikation på såväl svenska som engelska. Uppdraget kräver att du kan arbeta självständigt med även komplexa frågeställningar samt att du är effektiv och van vid att hantera ett stort flöde av varierande ärenden. Du har erfarenhet av liknande roller och har ambitionen att göra en positiv skillnad dagligen.

Vi erbjuder
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Är du intresserad?
Vid frågor om tjänsten kontakta Angela Elliot, nuvarande Personal Assistant för VD Danske Bank Sverige, 070-582 34 59.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2020-03-08.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.

Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.