Finansieringsrådgivare

Finansieringsrådgivare

Vill du vara del av en avdelning som spelar en betydande roll i bankens satsning att skapa en "Digital Banking organisation"? RC Direkt bolån (RCDB) söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa!

RCDB har per 2017 tilldelats "Danske Award" med motiveringen: För deras ambition att vara agila i alla lägen. För en kultur där de uppmuntrar varandra att tänka utanför boxen för att hitta nya effektiva lösningar. Känner du igen dig i de personliga egenskaperna som beskrivs i motiveringen samt har du kundfokus, är affärsorienterad och ett brinnande intresse för krediter är vi säkra på att RCDB är rätt avdelning för dig.

RCDB är en del av Direct Banking inom Personal Banking SE. Inom Direct Banking arbetar vi med rådgivning i moderna kanaler och har ansvar för att bygga och utveckla vår kundstock bestående av nya parternship-kunder.

Vi är ett team på 25 engagerade och ambitiösa medarbetare och sitter i trevliga lokaler på Kungsholmen i Stockholm och Östra Hamngatan i Göteborg. Med hög expertis och stor kundfokus har vi ansvar för handläggning och rådgivning av webblåneansökningar gällande bolån, för såväl befintliga som nya kunder. Vi har ett stort fokus på både din personliga och professionella utveckling och letar alltid efter nya medarbetare med stort engagemang och driv.

Analys och kundkontakt
Som Finansieringsrådgivare kommer du att analysera och kreditbedöma bolåneansökningar från befintliga och nya kunder, samt förmedla nya kunder till rätt Rådgivningscenter. Din roll kommer även att bestå av att bibehålla och utveckla ett nära och gott samarbete både inom den egna avdelningen och med övriga enheter i banken.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du har en förmåga att se den totala affärspotentialen hos en kund och på ett professionellt sätt kan skapa givande affärsrelationer via våra digitala kanaler. Då vi är en avdelning som det satsar mycket på söker vi dig som hugger tag i arbetsuppgifter och motiveras av att självständigt och tillsammans med dina kollegor driva på arbetet.

Du är analytisk och noggrann i arbetet och uppskattar att arbeta i en strukturerad, effektiv och utvecklande miljö. Du har stor kunskap om kreditgivning till privatpersoner och är drivande i din kontakt med kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med rådgivning till privatkunder. Tjänsten kräver Bolånelicens. SwedSec-licens är mycket meriterande.

Vad vi kan erbjuda dig
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Låter det här spännande?
Tveka inte att kontakta Maria Dahlberg Aldebert, chef RC Direkt Bolån, på 0730-233637, som gärna berättar mer om tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2018-10-03.

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 3 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 500 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.