Danfoss rekryterar en Technical Suppport

Danfoss rekryterar en Technical Suppport

Technical Support sökes till Danfoss

Danfoss Drives söker nu en teknisk support/produktspecialist till sitt tekniska supportteam i Bromma. Danfoss är ett världsledande företag vilka varje dag medverkar till att hjälpa våra kunder att öka sin produktivitet, energioptimering och reducera CO2 avtrycket. Danfoss levererar produkter och lösningar i teknisk framkant och med ett stort fokus på hållbarhet.

Dina arbetsuppgifter

I rollen stöttar och hjälper våra kunder med att ta fram tekniska lösningar samt stöttar våra säljare och partners före, under och efter försäljning. Du kommer vara involverad i hela kedjan, från offert till övertagande av leveransen vilket emellanåt innebär ansvar för projektledning, driftsättning samt kundutbildning.

Utöver detta ger du support till befintliga kunder under kundinstallationen. I rollen som produktspecialist utgår du från kontoret i Stockholm med dina kollegor och stöttar säljare och partners i val av hårdvara, mjukvaru- samt systemlösningar. I rollen ingår att besöka våra kunder och supporta dem vid bl a driftsättningar.

Du är uppbackad med gedigna produkt/lösningsutbildningar från våra fabriker och kommer att ha ett nära samarbete med våra applikationscenter och expertcenter runt om i världen.

Din bakgrund

Du har erfarenhet av elektriska drivsystem och har god förståelse av drivteknik. Vidare är du intresserad av automation och brinner för teknik och kundsupport, och utmanas av att hitta lösningar som tillmötesgår våra kunders behov. Som person är du mogen, erfaren och kundorienterad person som trivs med att jobba självständigt samt med dina kompetenta kollegor på Tech avdelningen. Du talar och skriver god engelska och svenska.

Vad vi erbjuder

Danfoss erbjuder marknadsmässig lön, tjänstebil och friskvårdsbidrag. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom den globala Danfoss organisationen. Anställningen är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vi sitter i nya fina lokaler i Bromma, och har ett positivt och engagerat arbetsklimat.

Om Danfoss

Danfoss Drives är global ledare inom frekvensomriktare till elektriska motorer. Vi har världens största installerade bas av VLT och VACON AC drives, och kan därtill lägga flera decenniers erfarenhet inom en bred skara industrier. Vårt löfte till våra kunder är att hjälpa i arbetet att skapa en mer hållbar värld genom att leverera produkter, service och lösningar vilka karaktäriseras av hög kvalité, hög tillförlitlighet och avancerad innovation. Vi är del av Danfoss företagen och med ca 37 000 medarbetare världen över. (se även www.danfoss.se)

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Danfoss med OnePartnerGroup. Du anmäler enkelt ditt intresse för rollen på Danfoss via webben med ditt CV. Alla ansökningar behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se