Utesäljare VVS till Dahl, Stockholm

Utesäljare VVS till Dahl, Stockholm

Dahl söker nu Utesäljare till säljteamen i Stockholm Norr och Syd. Är du en driven säljare som gillar att vårda kundrelationer och hitta nya affärsmöjligheter? Då är det säkert dig vi söker!

Som utesäljare på Dahl arbetar du med att utveckla relationer och affärer med nya och befintliga kunder. Du planerar och strukturerar säljarbetet inom ditt ansvarsområde, genomför kundbesök och följer upp. Som Utesäljare representerar du Dahl i olika sammanhang, driver och utvecklar kundaktiviteter.

Vi söker dig som är genuint intresserad av försäljning och drivs av mål och resultat. Vi ser att du är affärsdriven och handlingskraftig och vill utveckla så väl dig själv som relationerna till våra kunder. Då arbetet till stor del bedrivs självständigt så krävs att du kan arbeta strukturerat och ansvarsfullt. Samtidigt är du också en god teamspelare i samarbetet med innesäljarna och andra funktioner för att hitta den bästa lösningen för kunden. Det är meriterande om du har erfarenhet från VVS-branschen och har god vana av att arbeta i Excel. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete med moderna produkter och lösningar i en försäljningsdriven organisation. Dessutom får du trevliga kollegor och en familjär arbetsplats att trivas på. På Dahl är vi stolta över att vi för fjärde året i rad har utnämnts till Karriärföretag, hos är personlig utveckling och kontinuerlig vidareutbildning en självklarhet. Vi erbjuder dig många möjligheter att växa såväl inom vår egen organisation som inom Saint-Gobain.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Joachim Collin, Försäljningschef Stockholm, +468-590 046 38

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi jobbar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan snarast, dock senast den 28 juni 2018.
Mer info
Kontaktperson Joachim Collin
Telefon 08-590 046 38
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.se/
Sista ansökningsdag 28 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra saker lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vi är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. För att hantera det behövs dock flera olika tjänster som alla är lika viktiga då Dahl är navet i produkt- och informationsflödet mellan 2 000 leverantörer och 36 000 kunder. Vi har över 100 års branscherfarenhet inom VVS och vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. Det är vår drivkraft.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain, som designar, producerar och distribuerar material som är viktiga beståndsdelar för oss och för en hållbar framtid. Välkommen att bli en del av vår innovativa, passionerade entreprenörsgemenskap. Tillsammans arbetar vi för att förbättra morgondagens värld i en organisation med starka värderingar, med många möjligheter att växa såväl inom vår egen organisation som inom Saint-Gobain.