Säljare till Dahl

Säljare till Dahl

Är du en driven säljare med stort intresse av fastighetsbranschen? Dahl söker nu en erfaren säljare som vill arbeta i deras växande affärsområde Fastighet! Vi erbjuder dig en roll i en trygg och stabil industrikoncern med hög organisatorisk tillväxt med stor möjlighet till utveckling av både din roll och affärsområdet Fastighet.

Din roll
I din roll som säljare bearbetar du stora och små fastighetsbolag, både privata och kommunala, för att erbjuda Dahl's ROT-koncept. Fokus ligger på nykundsbearbetning, men även att utveckla relationen till befintliga kunder. Du ansvarar för din egen försäljning och hela säljcykeln från start till mål. Genom att ta ägandeskap i varje säljprocess agerar du projektledare och säkerställer, tillsammans med de andra avdelningarna i företaget, leveransen till kund. Vidare finns det möjlighet att arbeta med affärsutveckling av våra erbjudanden, samt konceptutveckling av våra sortiment och tjänster inom koncernen.

Du rapporterar till ansvarig för Dahl's ROT-koncept och utgår från kontoret i Bromma.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av B2B-försäljning och stort intresse för- och kunskap inom bygg och teknik. Vidareutbildning efter gymnasiet är meriterande, vilket även tidigare erfarenhet av projektledning är. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Som person har du ett starkt säljdriv och är initiativtagande i ditt tillvägagångssätt för att nå uppsatta mål. Du är kommunikativ och flexibel i ditt arbetssätt för att erbjuda kunderna den bästa lösningen utifrån deras önskemål. För oss är det viktigt att du trivs i en roll där eget initiativ och ansvar ligger till grund för din arbetsdag då du till stor del kommer befinna dig ute hos kunder.

Din ansökan
Ansök senast den 24 juni 2018! I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Maria Sjöman tel. 072 – 747 42 42.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Sjöman
Telefon 072 747 42 42
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dahl.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dahl erbjuder ett komplett sortiment för behov inom VVS, Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla. Vi tillhandahåller 130 000 artiklar från ledande tillverkare inom områdena VVS, Mark & VA, Industri, Kyla, Fastighet, Verktyg & Förnödenheter.

Inom fastighetsbranschen är bekvämlighet, trygghet och säkerhet avgörande för både människor och verksamheter. Här måste allt fungera, från daglig skötsel, underhåll och service till totalrenovering. Vi har produkterna, tillsammans med stöd och smarta lösningar.