Varuflödesspecialist Dagab inköp & logistik

Varuflödesspecialist Dagab inköp & logistik

Dagab inköp & logistik söker Varuflödesspecialist

Dagab är ett supportbolag inom Axfoodkoncernen som ansvarar för sortiment, inköp och logistik till Axfoods kedjor Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross och Dagab Externa Affärer. Genom att tillhandahålla ett effektivt sortiment och optimala logistiklösningar bidrar Dagab till att öka butikernas försäljning och lönsamhet. Dagab omsätter drygt 42 miljarder kronor (2016) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.

Bli en av oss

VFS (Varuflödesstyrning) ansvarar för att säkerställa ett optimalt flöde av varor från leverantör till butikshylla där konsumentköpet sker. Avdelningen Prognoskoordinatorer och Varuflödesspecialister är en del av denna funktion och ansvarar för prognoser, systeminställningar, övergripande planering och processutveckling. Syftet är att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för våra tre flödesplaneringsavdelningar att genomföra de operativa inköpen. Hos oss ger drivkraft växtkraft och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Din roll

Som Varuflödesspecialist får du en bred roll med stor möjlighet att påverka VFS arbetsmetoder och prestation. Du leder och deltar i projekt, kartlägger och utvecklar våra processer samt håller i utbildningar. Vidare fattar du beslut kring övergripande inleverans- och buffertplatsplanering i samråd med lager- och flödesplaneringscheferna och stöttar flödesplaneringscheferna i operativa frågor. Utmaningarna är många i vårt varuflöde och i den föränderliga omvärld vi befinner oss i behöver vi alltid arbeta för att skapa flexibilitet i varuflödet samtidigt som vi bibehåller effektivitet. För att hitta lösningar som på bästa sätt säkerställer Dagabs konkurrenskraft samverkar du med många olika funktioner och bygger ett stort nätverk inom organisationen.

Tjänsten är placerad på Dagab inköp & logistiks kontor i Jordbro och du rapporterar till Chef Prognoskoordinatorer och Varuflödespecialister.

Vem trivs här

För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk examen, gärna med logistikinriktning samt minst 2 års erfarenhet av att arbeta med projekt och processutveckling inom varuflödesfrågor. IT området intresserar dig och du har god erfarenhet av att arbeta i inköpssystem, göra analyser och rapporter samt besitter du även kunskaper inom BI system så är det en merit.

Som person är du entusiastisk och nyfiken med en stark vilja att utvecklas och dela med dig av dina erfarenheter. Du har en god initiativförmåga och uppskattar en roll med varierade arbetsuppgifter. Dina relationer bygger du långsiktigt och du har en hög kommunikativ förmåga samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta på Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln som ligger i framkant inom hållbarhetsfrågor. En organisation med en inkluderande och stöttande kultur där mångfald ses som en tillgång. Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

Mångfald

Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat, hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan senast den 28 januari 2019. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark och ansvarig rekryteringskonsult Linda Mattsson. Du ansöker tjänsten tillsammans med CV och ditt personliga brev via hemsida: www.badenochandclark.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 12 feb (22 dagar kvar)