Förvaltningsassistent

Förvaltningsassistent

Dagab Inköp & Logistik AB erbjuder en omväxlande förvaltningsassistenttjänst med extra bredd.

Trivs du med hyresadministration men skulle vilja ha en mer innehållsrik och omväxlande roll? Har du som roligast när du får vara involverad i många olika saker? Vill du utvecklas och samtidigt bidra med din kompetens? Vill du arbeta i ett företag med stort hållbarhetsfokus? Vill du var med och bygga upp en ny avdelning tillsammans med ett kompetent gäng med driv och god kamratanda? Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra? Ja då är vi kanske rätt för varandra och vi ser fram emot din ansökan.

Tjänsten

Som förvaltningsassistent hos Dagab har du en viktig och central roll. En roll som innefattar administrativa uppgifter så som sammanställning av beslutsunderlag, rapporter och presentationer till företagsledning och styrelse. Den innefattar också arbetsuppgifter som är mer kopplade till förvaltning- och projektfrågor. Rollen innebär även att koordinera och stötta övriga i organisationen. När det gäller kontrakts- och avtalsfrågor arbetar du tillsammans med en controller som sitter i Göteborg.

Avdelningen är ny och håller på att byggas upp vilket förutsätter att man arbetar som ett team och stöttar fastighetschefen i det arbetet. Resor kan förekomma. Tjänsten är placerad på Dagabs huvudkontor på Norra Stationsgatan 80 C i Stockholm. Du rapporterar till fastighetschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Bevaka avtalstider, uppsägningar och betalningar
 • Ekonomisk uppföljning och rapportering
 • Sammanställa beslutsunderlag och rapporter
 • Ta fram presentationer
 • Vara en kugge i bygg- och fastighetsutvecklingsprojekt
 • Koordinera och stötta organisationen vid behov
 • Medverkar i avdelningens utveckling, mål och verksamhetsplanering
 • Utvecklingen av processer, rutiner och metoder för styrning och uppföljning
Erfarenhet och kvalifikationer:
 • Minst gymnasiekompetens gärna med inriktning ekonomi
 • Några års erfarenhet av att jobbat med olika fastighetsrelaterade frågor
 • Erfarenhet av hyresadministration.
 • Duktig administratör
 • Mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Powerpoint och Excel
 • God ekonomisk medvetenhet
 • Körkort
Personliga egenskaper

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som förvaltningsassistent hos Dagab trivs du med att jobba med både stort som smått, vara samarbets- och lösningsorienterad, ordningsam, prestigelös och driva frågor självständigt. Du är handlingskraftig, kreativ och effektiv samt har lätt för att kommunicera med många olika typer av människor.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som förvaltningsassistent passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Dagab Inköp & Logistik AB med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-05-31.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Wretman på jeanette.wretman@fasticon.se eller på 070-898 68 25.

Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltningsassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 juni 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Läs gärna mer på www.dagab.se