Projektledare säkerhet till Dafo

Projektledare säkerhet till Dafo

Är du en person som får saker att hända? Brinner du för att driva affärsprojekt tillsammans med engagerade medarbetare och inspirerande kunder? Då har vi tjänsten för dig.

Till Dafo Brand AB söker vi nu en glödande projektledare med sinne för service och kommunikation. Dafo är totalleverantör av produkter och tjänster inom området brandskydd, brandsäkerhet, brandskyddsarbete, brandsläckare och räddningsmateriel. Företaget är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Välkommen till ett större familjeägt företag som bryr sig om sina medarbetare.

Skicka din ansökan redan idag. Tjänsten är heltid och tillsvidare anställning på Dafo med placering i Tyresö.

Sökord: Brandsäkerhet, släcksystem, entreprenadjuridik, samordnare, brandskydd

Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Tjänsten går ut på att driva de olika monteringsprojekten i mål enligt plan. Du tar vid när säljaren budgeterat uppdraget och lämnar över färdigt projekt till serviceenheten. Däremellan är det du som tillsätter resurser, bemannar, bokar underleverantörer samt beställer material. Vidare ansvarar du för löpande leveransuppföljning inklusive bedömning av tidsåtgång i förhållande till tidsplan och kapacitet. I huvudsak är det ditt ansvar att se till att de tecknade avtalen genomförs så bra som möjligt. I din roll ingår naturligtvis att hålla goda kontakter med kund samt montörer och underentreprenörer. Projektet rapporteras och dokumenteras samt följs upp i företagets olika system. Kunder finns över hela landet och visst resande, ca 25 övernattningar per år, ingår i tjänsten.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har erfarenhet av att driva projekt eller flera års erfarenhet av att jobba som montör, elektriker eller liknande i byggprojekt eller monteringsprojekt. Vi söker dig som har en naturlig passion och ett självklart engagemang i ditt arbete. Du är drivande, positiv och har en god samarbetsförmåga. Du trivs i kontakt med kunden och vet att bra kommunikation är grunden till ett lyckat projekt. Du har ordning och reda i dina projekt och gillar att arbeta med flera parallella processer samtidigt. Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Då många av objekten som Dafo arbetar med är säkerhetsklassade måste du som söker vara svensk medborgare. För att kunna komma ifråga för en anställning ska du också kunna passera en grundlig personkontroll.

Om verksamheten

Med 100 års branscherfarenhet är Dafo idag en av Nordens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Dafo är ett svenskägt familjeföretag med den huvudsakliga verksamheten i Norden. Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Dafo har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk. Med 160 medarbetare omsätter företaget cirka 380 miljoner kr per år.

I Dafo-koncernen ingår Dafo Brand AB, Dafo Vehicle Fire Protection AB, Dafo Oy, Dafo US Ltd. I koncernen ingår även systerbolaget Dafo Fomtec.
Mer info
Kontaktperson Joacim Jonasson
Telefon 073-944 51 26
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)