Trafikplanerare Distribution på DACHSER i Stockholm

Trafikplanerare Distribution på DACHSER i Stockholm

Jobbet
Som trafikplanerare spelar du en avgörande roll för hur DACHSER Sweden levererar den kvalitet och service som våra kunder och partners förväntar sig. Du ansvarar tillsammans med ett team för distributionen inom Storstockholm och fungerar samtidigt som navet mellan kunder och åkerier.

Du kommer att planera, samordna och optimera ett tjugotal distributionsbilar, och hålla tät dialog med kunder, transportörer och kollegor.

Tjänsten består till stor del av administrativa arbetsuppgifter så som registrering av bokningar, avisering av leveranser samt beräkning av specialuppdrag. Merparten av trafikplanerarrollen kräver ingen tidigare erfarenhet som trafikledare då vårt system planerar stora delar av arbetet per automatik. Däremot ställs höga krav på att hantera det interna speditionssystemet administrativt.

Tempot är tidvis högt och många saker händer samtidigt, vilket ställer stora krav på samarbete, noggrannhet och fokus. Laganda och bra trivsel är viktiga faktorer för framgången tillsammans.

Arbetstiden är förlagd 05.00-14.00, vilket kräver att du är morgonpigg.

Du rapporterar till Team Leader Short Distance Daniel Åkesson.

Vem är du
Vi tror att du idag arbetar med administration kopplat till service, logistik-och/eller transportarbete.

För att lyckas i rollen behöver du ha goda datakunskaper och kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person tror vi att du är social, administrativ skicklig och har en förmågan att angripa utmaningar utifrån ett helikopterperspektiv och lägga pusslet därefter.

Du har god samarbetsförmåga och en känsla för service.

Då arbetsdagens uppgifter kan variera är det viktigt att du har en stresstålig natur och ser eventuella utmaningar som utvecklande istället för problematiska.

God lokalkännedom i Storstockholmsområdet er en merit.

Vi erbjuder
Här välkomnas du till ett härligt gäng med hög teamkänsla där du är delaktig och kan påverka resultaten. Du får ett spännande jobb i ett framgångsrikt internationellt företag med stark tillväxt på den svenska marknaden med unika möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Eftersom vi tycker att mångfald bland medarbetarna är en styrka uppmanar vi alla, oberoende av personlig bakgrund, att söka. Som medarbetare får du bra och flexibla anställningsvillkor inklusive pensionsavtal.

Lön efter kvalifikation.

Är du intresserad?
Om du har fler frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Team Leader Short Distance Daniel Åkesson på telefon +46 8 500744 09. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 10 februari 2020. Ansökan görs genom att klicka här.

Få mer information om DACHSER som arbetsplats på www.dachser.se
Mer info
Kontaktperson Daniel Åkesson
Telefon +46 8 500744 09
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dachser.com/se/sv/
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Drivs du av att befinna dig där allt händer och hitta lösningar i farten? Tycker du om att leverera service? Om så är fallet kan du vara vår nya trafikplanerare! DACHSER Sweden AB är i snabb utveckling och vi söker därför en trafikplanerare inom distribution till vårt kontor i Stockholm.