DACHSER söker en Sales Manager

DACHSER söker en Sales Manager

Är du en ambitiös, erfaren och affärsinriktad person med erfarenhet från försäljning av styckegods? Har du en naturlig förmåga att utveckla säljare i ditt team och skapa långsiktiga partnerskap med kunder? Om så är fallet kan du vara vår nya kollega! DACHSER Sweden AB är i ständig tillväxt och vi söker nu en Sales Manager till vår filial i Stockholm.

Jobbet

Vi söker en Sales Manager med starkt engagemang, affärsdriv och strategiskt tänk i kombination med erfarenhet av ledarskap och försäljning. Din avdelning består av drivna och engagerade inne- och utesäljare, där du har personal- och resultatansvar för hela säljavdelningen. Ditt uppdrag är att genom strategiskt försäljningsarbete, coaching och ett stort kundfokus säkerställa vår fortsatta tillväxt på den svenska marknaden.

I ditt arbete säkerställer du att verksamheten följer uppsatta rutiner och processer, förbättrar och utvecklar arbetet mot kunder samt leder verksamheten mot uppsatta mål. Samtidigt som du parallellt sköter eget försäljningsarbete med tillhörande mål och budget. Framgång i rollen vilar på din utpräglade affärsmässighet och ditt kundorienterade synsätt, samt din förmåga att bygga nära och långsiktiga relationer.

Som Sales Manager rapporterar du till Branch Manager och ingår i platskortorets ledningsgrupp där du tillsammans med övriga deltagare verkar för att utveckla DACHSERS verksamhet i Stockholmsområdet med omnejd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Placering är vid DACHSERs platskontor i Tumba, tjänsteresor förekommer frekvent.

Vem är du?

Vi söker dig med ett starkt eget driv och en naturlig känsla för försäljning. Som person är du ambitiös, prestigelös och motiveras av att se resultat. Du gillar att ligga steget före och kommer med förslag till utveckling utifrån din goda affärs- och kundförståelse. Vi sätter högt värde på din sociala kompetens och förmåga att agera som lagspelare.

Flerårig erfarenhet från försäljning av styckegods är ett krav. Du är sedan tidigare utbildad speditör eller innehar akademisk utbildning inom försäljning, ledning eller motsvarande. Vi ser även gärna att du har dokumenterad ledarskapserfarenhet.

För att lyckas i rollen innehar du god IT-kunskap och har mycket god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift. DACHSER har rötter i södra Tyskland, kunskap i tyska är därav meriterande.

Vi erbjuder

Här välkomnas du till ett härligt gäng med hög teamkänsla där du är delaktig och kan påverka resultaten. Du får möjligheten att arbeta i ett globalt företag med stark tillväxt på den svenska marknaden och med unika möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling.

Som medarbetare får du bra och trygga anställningsvillkor med personalförmåner så som friskvårdsbidrag 5000 kr, möjlighet till subventionerad lunch, med mera.

Eftersom vi tycker att mångfald bland medarbetarna är en styrka uppmanar vi alla som uppfyller kvalifikationerna, oberoende av personlig bakgrund, att söka.

Är du intresserad?

Ytterligare information lämnas av Thomas Wennborg på telefon +46 70 818 69 10 alternativt på mail thomas.wennborg@dachser.com.

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 4/12 2022.
Mer info
Kontaktperson Thomas Wennborg
Telefon +46 8 500 744 01
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Organisationsutveckling, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dachser.com/se/sv/
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

På DACHSER är vi övertygade om att framtiden tillhör dem som organiserar den. Tillsammans arbetar vi med världens mest intelligenta logistiknätverk som håller igång hjulen i den globala ekonomin - idag och i morgon. Här får du arbeta med erfarna kollegor och innovativa lösningar i en organisation som sätter öppenhet, respekt och kvalité i förarsätet.

DACHSERs filial i Stockholm är ett av våra fem platskontor i Sverige. Med ca 200 kollegor nationellt och runt 31 000 kollegor världen över, blir du den lokala nyckelspelaren i en global gemenskap.

Få mer information om DACHSER som organisation och arbetsplats på www.dachser.se.