Försäljningschef Färskvaror till Matvärlden Veddesta

Om jobbet

På Matvärlden Veddesta är vi stolta över att vi har blivit utsedd till Årets Butik på Dagligvarugalan 2017. Nomineringen lyder ”Färgstarkt och doftande med mångfald som ledord har Matvärlden Veddesta utvecklat ett eget uttryck som inte följer gängse normer. Med sitt spännande sortiment från alla världens hörn har man hittat sin nisch som en marknad för det nya Sverige”.

Nu söker vi på Matvärlden Veddesta en Försäljningschef Färskvaror som vill vara med att vidareutveckla butiken till nya höjder.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
Du är ytterst ansvarig för den dagliga driften i avdelningen och ingår i butikens ledningsgrupp. Tillsammans med dina medarbetare ska du säkerställa försäljning och lönsamhet.

 • Du jobbar mot ständiga förbättringar för att optimera avdelningen. Du har erfarenhet av att driva förändringsprocesser och utveckla ett spännande sortiment. I ditt arbete säkerställer du att avdelningarna skapar impuls och merförsäljning genom att jobba rätt med produkt, pris och kampanj.
 • Du har resultatansvar för hela avdelningen och ansvarar samtidigt för att hela butiken erbjuder ett spännande och brett sortiment från världens alla hörn och att butiken ständigt ska ligga i framkant vad det gäller mångfalden i sortimentet.
 • På avdelningen kommer du att ha 10-12 medarbetare som du ansvarar för. Du leder teamet mot uppsatta mål. Tillsammans jobbar ni för att få den dagliga driften att fungera optimalt.
 • I befattningen ingår också att vara aktiv i frågor som rör hur avdelningens försäljning, lönsamhet och service kan stärkas på kort och lång sikt. Du söker aktivt nya affärer och samarbeten i syfte att nå ökad försäljning och lönsamhet.
Din bakgrund
 • Som person är du drivande och är van att skapa en effektiv butiksdrift. Du är kommunikativ och har lätt för att inspirera dina medarbetare till nya utmaningar. Du optimerar sälj- och lönsamhet inom kategorierna.
 • Du har mångårig butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln. Du jobbar idag som färskvaruchef och har vana inom stordrift. Det är även meriterande om du har butiksledarutbildning. Att du har kunskap i någon av branschens affärssystem är ett krav.
 • Du är en person som drivs av försäljning och av att skapa god lönsamhet. Du gillar att leda teamet.
 • Genom att du själv jobbar i driften så coachar du dina medarbetare att vilja utveckla avdelningarna mot uppsatta mål. Du drivs av att hålla butiken säljande varje dag.
 • Du är van att jobba med nyckeltal, har erfarenhet från budget- och resultatansvar. Du är analytisk, har ekonomiska kunskaper kopplat till avdelningarna med inriktning på svinn. Du har sinne för affärer och kan prioritera och sätta in rätt åtgärder för att nå uppsatta budgetmål.
 • För att lyckas i denna roll krävs att du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du gillar att jobba i ett högt tempo. Du har god vana att jobba i förhandlingar med leverantörer.
Vi erbjuder
 • Tjänsten är en tillsvidareanställning med lön enligt överenskommelse.
 • Varierande arbetstider dagtid / kvällstid / helger.
 • För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och villkor.
Din ansökan
I det här uppdraget samarbetar Matvärlden Veddesta med rekryteringsföretaget DVH Bemanning & Rekrytering AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Stämmer du in på profilen och är intresserad vill vi gärna att du registrerar din ansökan via www.dvhbemanning.se

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Kent Johansson via mail: kent.johansson@dvhbemanning.se

Intervjuer kommer hållas löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan så fort som möjligt, dock senast 27 november 2017.
Jobbfakta
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 nov

Om företaget