Är du DPJ Workspace AB:s nya receptionist?

Är du DPJ Workspace AB:s nya receptionist?

Receptionen är det första våra besökare möter när de kommer innanför dörren, redan här ska de känna den varma välkomnande stämningen som är unik för vårat bolag.

Om tjänsten:
Din primära uppgift är att ta emot våra besökare som besöker vårt huvudkonto.
Som receptionist har du ett övergripande ansvar för kontoret, du ser till att det dagliga arbetet flyter på, du ska ha god förmåga att organisera, prioritera, vara flexible samt vara bolagets ansikte utåt.

Receptionen ansvarar för bland annat:
  • Frukost och fika fix
  • Reception ( ta emot och hjälpa besökare )
  • Inköp kontorsmaterial
  • Post & leverans internt
  • Livsmedelsbeställningar ( kaffe, Te, Frukost)
  • Blomskötsel
  • Interna happening/event fix
  • Påfyllning medicinskåp

Om dig:
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en kundmötande roll men det är inget krav. Vi önskar att du som söker är lösningsorienterad, har en serviceförmåga utöver det vanliga, har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.
Du är van att jobba självständigt i högt tempo, har goda kommunikations kunskaper samt att du är tekniskt orienterad då många av våra möten sker digitalt och vi har tekniska lösningar i konferensrummen.
Du är flytande i både tal och skrift i svenska som engelska för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt.
Är du dessutom en prestigelös person, som värdesätter ett öppet arbetsklimat där man utbyter erfarenheter och har nära till skratt kommer du garanterat att både trivas och utvecklas hos oss.

Detta är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, med start enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid med kontorstider. Du rapporterar direkt till vår Facility manager.

Tjänsten skall tillsättas omgående så tveka inte att skicka in din ansökan till ansokan@dpj.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (45 dagar kvar)