DNB internship 2022 – analytiker Future & Tech

DNB internship 2022 – analytiker Future & Tech

DNB söker dig som vill göra omvärldsanalyser hos en av Nordens största banker under ditt internship 2022.

Gillar du att dyka ner i ett ämne, göra analyser av nuläget eller framtidsspaningar kring en specifik bransch? DNB söker dig som är intresserad av ekonomi, omvärldsanalys och teknik som vill delta i deras internship sommaren 2022. Som intern hos Future & Tech industries får du arbeta självständigt med kartläggning av ett högaktuellt ämne.

Hur kommer retail-marknaden se ut efter pandemin? Vad innebär produktionen av förnybar energi för hela energisektor om tio år? Om du går i gång på liknande frågor kommer du passa perfekt som intern hos DNB. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker samtidigt som du får värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen. Här kommer du få jobba nära verksamheten med projekt där du får möjligheten att komma med nya idéer och infallsvinklar som kan ha en betydande roll för bankens fortsatta utveckling. Som student får du chansen att självständigt driva projekt, samtidigt som du får en bred överblick över flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk.

Du kommer tillhöra avdelningen Future & Tech industries. Rollen ger dig många fördelar i alla andra verksamheter och vidare i resten av karriären. Du kommer till en avdelning med erfarna personer i olika åldrar med hög trivsel och låg personalomsättning. Du blir del av en liten filial och kommer därför få en bred insyn i gruppens arbetsuppgifter samtidigt som du tillhör en stor koncern med stora finansiella muskler.

Detta är en betald internship med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier vilket ger dig ett stort försprång i karriären.

Dina framtida arbetsuppgifter

Under din internship kommer du själv att få chansen att påverka ditt arbete genom att:
  • självständigt driva ett projekt som direkt påverkar avdelningens framtida strategier
  • skriva och presentera dina slutsatser av projektet för kollegor inom banken
Du kommer att få en introduktion i början av din handledare och kommer därefter att jobba självständigt med dina projekt. Målsättningen är att projektet landar i en rapport som internen presenterar för övriga medarbetare.

Rollen innebär också

Avdelningen letar efter en student som kan jobba en/två dagar i veckan under våren 2022 för att sedan arbeta på heltid under sommaren. Därefter finns möjlighet till eventuell förlängning.

DNB sitter i fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du ha kommit ett par år in i dina studier. Det finns inga krav på specifik studiebakgrund men du har ett stort intresse för ekonomi och omvärldsanalys.

Som person är du nyfiken, analytisk och en siffermänniska. Du tycker om att arbeta självständigt med projekt där du kan grotta ner dig i ett ämne. Då DNB gärna vill att du kommer med nya idéer och tankesätt ser vi att du som person är innovativ och initiativtagande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Hendrik Christiansson
Telefon 070-9378702
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/