DNB internship 2022 - Working Capital Solutions

DNB internship 2022 - Working Capital Solutions

Vill du jobba med kassaflödesanalys och lära dig mer om arbetskapital? DNB söker dig som vill bli en del av deras internship 2022.

Studerar du ekonomi eller finans och vill få en insikt i den dagliga driften av banken inifrån? Working Capital Solutions (WCS) på DNB söker dig som vill säkra ditt internship för 2022 redan nu! Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker samtidigt som du får värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer tillhöra WCS som är en del av Product, Sales & Category, en avdelning som arbetar med rådgivning mot stora företagskunder. WCS arbetar med olika strukturer för att optimera såväl kassaflödet som bolagens interna processer och rutiner. Rollen ger dig många fördelar i alla andra verksamheter och vidare i resten av karriären.

Hos WCS kommer du få en bred insyn i hur bolaget jobbar mot sina kunder och var det finns potential till förbättringar hos kunden. Som student får du möjligheten att bidra med idéer och infallsvinklar som bidrar till avdelningens framtida utveckling. Du får också en bred överblick över flera delar inom DNB som kommer gynna ditt professionella nätverk.

Detta är en betald internship med möjlighet att få fortsätta jobba extra inom banken under dina fortsatta studier vilket ger dig ett stort försprång i karriären.

Dina framtida arbetsuppgifter

Under ditt internship kommer du att tillhöra ett team på 6 erfarna medarbetare där du kommer att jobba med att ta fram potentiella kunder för säljarna att jobba vidare med. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • analysera branschspecifika företag och identifiera potentiella kunder
  • analysera potentiella kunders behov
  • identifiera förbättringsområden i dina arbetsuppgifter för att förbättra processerna
Du kommer att få en gedigen introduktion i början av din handledare och kommer därefter att jobba självständigt.

Rollen innebär också

Vi söker dig som kan jobba en sammanhängande period på cirka två månader på antingen hel- eller deltid. Starttid är flexibel med alternativen att antingen starta under våren eller under sommaren 2022.

DNB sitter i fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du:
  • studera ekonomi och/eller finans på högskola eller universitet
  • ha goda kunskaper i Powerpoint och Excel
För att trivas i rollen ska du vara strukturerad, analytisk och nyfiken. Du ska ha lätt för att kunna resonera kring lösningar och tycker det är roligt att jobba med människor.

Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/