Projektledare till DNB Stockholm

Projektledare till DNB Stockholm

Är du nyexaminerad eller i början av din karriär inom bank och finans? Sök till Projektledare hos DNB Sverige redan idag!

I rollen som projektledare hos DNB Sverige får du en unik möjlighet att snabbt hamna i händelsernas centrum på en dynamisk och snabbväxande organisation! Du kommer vara med och stötta DNB Sverige på sin tillväxtresa i ett antal förändringsprojekt lokalt men också få möjlighet att stötta ledningsgrupp och VD. Stora möjligheter till karriärsutveckling finns för dig som gillar en framåtdriven och rolig arbetsplats. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos DNB Sverige kommer du tillhöra området Business Support där du tillsammans med 3 andra seniora projektledare stöttar och ingår i olika projektteam som jobbar med olika delar av verksamheten. I rollen supporterar du de seniora projektledarna men vissa delar driver du självständigt. Du kommer få stor vägledning i din roll med ambitionen att du i framtiden kan ta rollen som projektledare med eget leveransansvar. Som stöd åt ledningsgrupp och VD kommer du också få goda möjligheter att lära dig vår verksamhet. Du kommer till ett bolag som är måna om att du ska trivas och ger stor möjlighet till kompetensutveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • stötta seniora projektledare i workshops med allt ifrån att ta fram bakgrundsmaterial, sätta ihop presentationer, dokumentera, analysera etc.
  • fungera som administrativt stöd åt ledningsgrupp och VD med att samla in, sätta ihop, presentera material, aggregera data etc.
  • andra tillhörande administrativa uppgifter
  • ta kontakt med olika avdelningar, för att samla in eller delge information
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering med 6 månaders provanställning. DNB Sverige sitter i fina och fräscha lokaler i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Till det här jobbet söker vi dig som:
  • har en kandidatexamen inom ekonomi eller som ingenjör
  • har relevant arbetslivserfarenhet innan och/eller under studietiderna
  • talar och skriver både svenska och engelska flytande har goda kunskaper i Officepaketet
  • Som person är du trygg i dig själv och gillar ordning och reda. Du är serviceorienterad och tydlig i din kommunikation och sporras av en professionell och framåtdrivande miljö där du kan bidra med ditt eget driv såväl som idéer och din förmåga att hantera många parallella arbetsuppgifter med ett naturligt lugn och stabilitet.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter delar av rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/