Vi söker 2nd-line IT-Supporttekniker till vårt affärsområde Drift & Support

Vi söker 2nd-line IT-Supporttekniker till vårt affärsområde Drift & SupportVi söker nu en Supporttekniker för 2nd line hos vår kund med minst 5 års erfarenhet inom aktuell roll, för att förstärka vårt affärsområde inom Drift & Support! Start efter sommaren.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har ett serviceinriktat förhållningssätt, har goda tekniska kunskaper och en god kommunikativ förmåga.

Krav
  • Minst 5 års erfarenhet inom aktuell roll.
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet som 2nd line klienttekniker.
  • Mycket god erfarenhet och kunskap av att arbeta med Microsoft system center produker (SCCM applikationsdistribution, OS deployment, patch hantering etc.)
  • Mycket god erfarenhet av arbeta i en komplex Windows klientmiljö med tillhörande applikationer som Microsoft Office.
  • God erfarenhet inom ActiveDirectory, Azure Hybrid AD samt virtuella VMware miljöer.
  • Erfarenhet inom MDM.
  • Grundläggande kunskaper inom nätverk och VPN.
  • Erfarenhet och kunskap av Skype for business och andra samarbetsplattformar.
  • Mycket god erfarenhet av felsökning och logganalys inom ovan nämnda områden.
  • Arbetat enligt ITIL-processer.
Start: aug/sep

Plats: Stockholm (Sundbyberg)

Välkommen att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig.

Anställning på DJV som konsult inom affärsområdet Drift & Support.
Intervjuer sker löpande. Minst 2st referenser kommer att efterfrågas.
Ev utdrag från polisregistret och UC-kontroll kan genomföras.

Kort om DJV

DJV står för Du - Jag - Vi och har sedan starten, 2014, erbjudit konsulttjänster inom IT och verksamhetsutveckling. Genom beprövade metoder och flexibla lösningar hjälper vi våra kunder att t ex tillsätta expertis, kompetensförstärka i linjen genom interimslösningar, realisera sina projekt, sitt förändrings- och förbättringsarbete samt säkerställer att identifierade nyttor uppnås i alla led i organisationen.

De senaste 2 åren har vi blivit certifierade som ett Great Place to Work vilket är den enda certifieringen av goda arbetsplatser i Sverige. Certifieringen är baserad på Great Place to Work Institutes globala standard för vad som kännetecknar en god arbetsplats och är ett bevis på att de anställda upplever en mycket hög grad av trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap inom organisationen.

Vårt absolut viktigaste uppdrag som leverantör av kompetensförstärkning och förmedlare av konsulttjänster är att säkerställa att våra egna konsulter och de konsulter vi har i vårt partnernätverk har utvecklande och inspirerande konsultuppdrag.

Det gör vi genom att ha en nära och personlig dialog med såväl kunder som konsulter och partners. Vi förstår våra kunders affär och behov av kompetensförstärkning över tid och kan på så vis matcha rätt profil till rätt behov.

Vi arbetar hållbart med tydliga interna processer för hur vi arbetar med våra kunder, tillsätter rätt kompetens till rätt behov samt hur vi tar ansvar för att våra anställda ser DJV som en långsiktig arbetsplats.

Kom och bli en del av DJV!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (18 dagar kvar)